Dusty Kid Zaman: 17 Aralık 2010 Cuma - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:28,50 TL Öğrenci:18,50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dusty Kid @ Indigo - Taksim - İstanbul

16 Aralık 2010 00:00
Sahnede: Dusty Kid
Zaman: 17 Aralık 2010 Cuma - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:28,50 TL
Öğrenci:18,50 TL
Bilet: biletix.com

1980’lerin ilk yarısında doğan Dusty Kid, yeni yetme olduğu günlerde müzik dünyasına olan ilgisini anında gösterdi. 10 yaşında, bir yıl piyanı ve viyolin dersi aldıktan hemen sonra 6. dereceden eğitime geçiş yaptı. Akademik eğitimin ardından klasik müzik dünyasından elektronik sisteme geçiş yaparak, eski kafalı diktacıların geleneksel öğretilerinden uzaklaştı. Dusty Kid synthesizerları, samplerlar ve sequencerları manipüle etmeye başladı ve gerçek tutkusunu keşfetti. I Found a Reason adlı ilk single çalışmasını İngiliz Plak Şirketi Lowered Recordings’ten çıkardı ve sonra Mutiny UK, Robbie Rivera ve Trinity Hi-Fi plak şirketleri için de çeşitli remiks çalışmaları yaptı. Dusty Kid adı ile ilk single çalışması The Summer of Love idi. Fakat 2004 yılından itibaren Andrea Ferlin ile birlikte yürüttükleri electro-pop ve minimal house soundlu Duoteque projesi ve Boxer Recordings ile çeşitli EP çalışmalarından sonra kayıtları Richie Hawtin, Tiefschwarz, Ricardo Villalobos, Dominik Eulberg, Sven Väth ve Magda gibi dünyaca ünlü DJ’lerin setlerine girdi.

Dusty Kid olarak ilk çalışması Motivo’da New Ordinament Ep’i oldu ve bu çalışmayı 2007 yılında ikinci EP’si takip etti. 2007 yılında Dusty Kid olarak Kling Klong’dan Signal ’63 EP, Systematic’den Tsunamy/Milk, Boxer Recordings’dan Anatome EP Vol.1 ve Southern Fried Records’dan The Cat / The Kitten çalışmalarını yayınladı ve hepsi dünya çapında birçok DJ’den övgü alarak büyümeye devam etti. Son olarak bu yıl yine Southern Fried Records etiketli The Twister/Talake çalışması ile müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Yorumlar

Taze haberler