Anneke van Giersberen Danny Cavanagh Zaman: 13 Ocak 2011 Perşembe - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Anneke van Giersberen & Danny Cavanagh @ Ghetto - Taksim - İstanbul

17 Aralık 2010 00:00
Sahnede: Anneke van Giersberen
Danny Cavanagh
Zaman: 13 Ocak 2011 Perşembe - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: 30,50 TL
Bilet: biletix.com

the Gathering’in büyüleyici sesi ve Anathema’nın müzikal dehası aynı sahnede buluşuyor.
13 Ocak 2011 gecesi Anneke van Giersbergen ve Danny Cavanagh ender sundukları bir performansla İstanbul’daki sadık fanlarına tam anlamıyla nadide ve harikulade bir gece yaşatacaklar.

Eskiden beri gelen dostluklarını son birkaç yıl içinde birlikte yaptıkları müzikal çalışmalarla da perçinleyen ikili canlı performanslarının aldığı takdir ve gördüğü büyük ilgi üzerine içinde bulunduğumuz 2009 yılında verdikleri bu önemli gecelerden birini kaydetti ve In Parallel ismini taşıyan canlı kaydı yayınladılar.

İkili geçen yıl İstanbul'da verdikleri akustik şovlarında Iron Maiden’dan Nick Drake’e uzanan yorumları ve Anathema'nın ve the Gathering'in müzikal tarihleri içinde bizi en çok etkileyen parçalarının unplugged versiyonlarından oluşan çok özel setlerini biletleri tükenmeden edinebilen şanslı hayranlarıyla paylaşmıştı.

Anathema ve The Gathering’in klasikleşmiş parçalarının yanı sıra Massive Attack, Radiohead, Damien Rice ve daha birçok farklı ismin eserlerini kendilerine has bir bütünlük ve samimiyetle yorumlayacak olan ikili bu çok seyrek buluşmalarının bir sonrakini 13 Ocak 2011 gecesi Ghetto'da gerçekleştirecekler, çünkü İstanbul seyircisinin kalbinde iki ismin de çok özel bir yeri var.

Yorumlar

Taze haberler