Hayal Gemisi Can İlhan Fun for a fun
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Battle Of The Bands Finali @ Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

20 Aralık 2010 00:00
Sahnede: Hayal Gemisi
Can İlhan
Fun for a fun
Hope to Find
Komedya
Sayha
Uğur Darıveren Project
Velet
Zaman: 24 Aralık 2010 Cuma - 13:00
Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

Boğaziçi Üniversitesi radyosu radyo boğaziçi’nin merakla beklenen etkinliği amatör müzik grupları yarışması “Battle of the Bands 2010”, 24 Aralık Cuma günü Hayal Kahvesi Bistro’nun eşsiz atmosferinde tüm müzik severlerle buluşuyor!

İlk albümleri “İnce Derin” ile bize eşlik edecek “ROL” ve sürpriz gruplarla, heyecan ve eğlenceye doymak istiyorsanız 24 Aralık Cuma günü en gözde eğlence ve gösteri merkezi Hayal Kahvesi Bistro’da buluşuyoruz. Bu sene 12.si gerçekleştirilecek olan yarışmada kıran kırana sürecek olan bu mücadelede, bize eşlik edecek ve finalist grupları değerlendirecek olan, müzik dünyasının seçkin isimlerinden oluşan juri üyeleri;

Barkın Engin
Cenk Taner
Hakan Kurşun
Kaan Altan
Mahcem Öztürk
Mine Erkaya
Murat Beşer

Finale kalmayı başaran ve yarışma süresince performanslarını sergileyecek olan finalist gruplar:

Hayal Gemisi
Can İlhan
Fun for a Fan
Hope to Find
Komedya
Sayha
Uğur Darıveren Project
Velet

Tüm finalistler performanslarını sergiledikten sonra değerli jüri üyelerinin oylamaları sonucu dereceye giren gruplar açıklanacak ve kazanan grup, canlı performansıyla bir kez daha bizlerle birlikte olacak.

Heyecanın dorukta olduğu bu gecede, gittikçe büyüyen hayran kitlesine sahip ve birbirinden başarılı cover şarkılarıyla bize keyifli dakikalar yaşatacak olan müzik grubu “Rol” ile eğlence devam ediyor!

"Battle of the Bands 2010", final performanslarına göre dereceye giren tüm amatör müzik gruplarını müzik camiasının önemli isimleriyle tanıştırmakla kalmıyor aynı zamanda gruplara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor! Birinci olan grubun "Noiseist Müzik Prodüksiyon" tarafından yapılacak single ile, dereceye giren diğer grupların da "İstanbul Agop Zilleri", "Senkop Müzik", "Stüdyo Senkop", "Zuhal Müzik", "Modern Müzik Akademisi" ve "Drum&Bass Dergisi" gibi muhteşem ödüllerle ödüllendirildiği bu gece amatör müzik gruplarına müzik dünyasının kapılarını açıyor!

Yorumlar

Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler