Frapan Zaman: Her perşembe - 00:30 Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul -- Frapan’ın bir yıl süren titiz çalışması sonucunda tamamlanan kendi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Frapan @ Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul

21 Aralık 2010 00:00
Sahnede: Frapan
Zaman: Her perşembe - 00:30
Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul
--
Frapan’ın bir yıl süren titiz çalışması sonucunda tamamlanan kendi besteleri ile hazırladıkları ilk albümü “FRAPAN”, 11 Mayıs tarihinden itibaren müzik marketlerdeki yerini aldı. 2009’da Kanal D’de yayınlanan, AŞK YAKAR ‘ dizisine yaptıkları müzike çıkış yapan ve özellikle “Şüphe”adlı parçaları ile dikkat çeken grup Frapan, aldığı olumlu tepkiler sonrasında başladığı ilk albüm çalışmasını tamamladı.
Albümün prodüktörlüğünü, Duman, Kargo, Yalın, Athena, Şebnem Ferah ve Redd gibi isimlerle çalışmış olan Levent Büyük üstlendi. Frapan, 2008 yılında vizyona giren ‘ İki Çizgi ‘ adlı sinema filminin soundtracklerine de imza attarak, ulusal ve uluslararası festivallerde en iyi film müziği dalında aday olma başarısını da göstermişti.
Albümünün yapımcılığını Evci Film Prodüksiyon üsteleniyor. Grubun çıkış şarkısı olan “Sevişmek mi?” nin klibi Selim Evci tarafından çekildi. Grubun enerjisini yansıtan klip çalışması için albüm sürecinde bestelerin yapıldığı garajda çekimler yapıldı.
vokal/gitar Samet Evci, gitar Mete Keskin, bas gitar Orkut Atalay, davul Ata Erdem Şimşek

Yorumlar

Taze haberler