Elif Çağlar’dan yepyeni bir caz deneyimi. Genç yaşına rağmen ülkemiz caz müziğinin en beğenilen isimleri arasında gösterilen Elif Çağlar ve">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Elif Çağlar - m-u-s-i-c

23 Aralık 2010 00:00

Elif Çağlar’dan yepyeni bir caz deneyimi.

Genç yaşına rağmen ülkemiz caz müziğinin en beğenilen isimleri arasında gösterilen Elif Çağlar ve karşınızda ilk solo albümü m-u-s-i-c.

Kıpır kıpır ve eğlenceli şarkılardan oluşan albümde tüm söz ve müzikler Elif Çağlar’a ait.

1980 doğumlu Elif Çağlar, Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde caz kompozisyonu okuduktan sonra New York’a giderek, Queens College bünyesindeki The Aaron Copland School of Music'te caz performansı üzerine master yaptı. Bu caz birikimiyle, yıllardır dinlediği her tür müziği kaynaştırarak ciddi bir emek ve yaratıcılıkla hazırladığı şarkılarını M-U-S-I-C albümünde toplayan sanatçı; kaliteli, yeni ve özgün tavrıyla ülkemizde ilk kez yapılan bir çalışmanın altına imzasını atıyor.

Serkan Yılmaz (piyano), Ozan Musluoğlu (kontrabas) ve Onur Alatan’ın (davul) eşlik ettiği şarkıların yanı sıra, Elif Çağlar’ın The Curly Trio’da birlikte çalıştığı Cem Tuncer ve Kerem Türkaydın’la beraber kaydettiği bir şarkı da bulunuyor.

İmer Demirer, Cengiz Baysal, Bilal Karaman, Ferhat Öz gibi birçok önemli caz müzisyeni albümde konuk olarak yer almakta, keyifli dinlemeler.

Yorumlar

Taze haberler