Saki Çimen Cahit Berkay Cem Yılmaz
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Saki Çimen & All Star Orkestra @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

5 Ocak 2011 00:00
Sahnede: Saki Çimen
Cahit Berkay
Cem Yılmaz
Kürşat Başar
Sırrı Süreyya Önder
Erdem Akakçe
Nebil Özgentürk
Zaman: 19 Ocak 2011 Çarşamba - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 34,00 TL
Bilet: biletix.com

Saki Çimen’e dev bir kadronun eşlik edeceği Saki Çimen & All Star Orkestra konseri 19 Ocak Çarşamba Jolly Joker Balans sahnesinde

Cahit Berkay - Yaylı Tambur
Cem Yılmaz - Davul
Kürşat Başar - Saksafon
Sırrı Süreyya Önder - Cümbüş
Erdem Akakçe - Bas
Nebil Özgentürk - Bağlama

''Müziğini Biz Yaptık , Sözleri Siz Yazın''

Çimen, 1983 yılında İstanbul’da doğdu. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano bölümünü kazandı.Konservatuar eğitimi sürerken beste çalışmalarına başlamış ve Marsias adlı müzik grubunu kurmuştur. Bu grupla birlikte Adalar ve Beyoğlu festivallerinde, devlet tiyatroları gençlik günleri kapsamında Muhsin Ertuğrul sahnesi, Müjdat Gezen Sanat Merkezi gibi birçok sahnede konserler vermiştir.2002 yılından itibaren altı buçuk yıl boyunca ünlü müzisyen Vedat Sakman'ın asistanlığını ve piyanistliğini yapmıştır. Çimen Yapım da müzik çalışmalarına devam etmektedir.

2007 yılında '' yanlış zaman yolcuları '' adlı uzun metraj sinema filminin müziklerini hazırlamıştır.Rast-Gele'' adlı enstrümantal, albümü içinde yer alan 13 bestenin her biri dinleyenleri müzik dinlemenin Keyfine vardırırken, bir İstanbul sentezi yaşatacak, eskiyeni, doğu batı, alaturka ve modernin tüm tınıları hissettirecek. Müziği biz yaptık, sözleri siz yazın” , sloganı ile dinleyicisini aktif olarak albümün içine alacak olan Rast-Gele , dinleyicisi ile tınılarda bütünleşmeyi hedef almıştır. Rast-Gele adlı enstrümantal albüm ile dinleyenlere doğu ve batı arasında bir geçit oluşturup, müzikal değişimleri yaşaması ve her bir parça içine kendi sözlerini katabilmesini önemsemekteyiz.

Yaylı tambur da Cahit Berkay, bateri de Cem Yılmaz, saksafon da Kürşat Başar, cümbüş te Sırrı Süreyya Önder, bas gitar da Erdem Akakçe ve bağlamada Nebil Özgentürk’ten oluşan All Star Orkestra, 19 Ocak Çarşamba, saat 21:00 da Jolly Joker Balans sahnesinde Saki Çimen'e eşlik edecekler.

Poem Organizasyonun düzenlediği bu unutulmayacak geceyi kaçırmayın.

Yorumlar

Taze haberler