Eclipse Zaman: 13 Ocak 2011 Perşembe - 20:00 Mekan: Aksanat - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:23,00 TL Öğrenci:13,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Eclipse @ Aksanat - Taksim - İstanbul

5 Ocak 2011 00:00
Sahnede: Eclipse
Zaman: 13 Ocak 2011 Perşembe - 20:00
Mekan: Aksanat - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:23,00 TL
Öğrenci:13,00 TL
Bilet: biletix.com

Joy Smith (kelt arpı)
Layil Barr (Blokflütler & Viol)
Bjarte Eike (keman)
Nicholas Hurndall Smith (tenor)

'Öyle anlık ve doğaçlamayla dolu ki Çok ama çok heyecan verici Hepimiz nefesimizi tutmuş ve sandalyelerimizin kenarında kendimizden geçmiş olarak dinledik .Catherine Bott /BBC Radio 3/The Early Music Show

Joy Smith ve Layil Barr tarafından kurulan Eclipse, nadir görülen ve duyulan çalgılarla yaptıkları erken dönem batı müziğinden çağdaş dünyanın seslerine kadar oldukça geniş bir yelpazede müzik yapan sıra dışı uluslararası bir topluluktur .
Royal Northern College of Music konser serileri ve Edinburgh Festivali gibi dünyanın dört bir yanında pek çok önemli festivale konuk olup dünyaca ünlü topluluk ve orkestralarla birlikte sahne aldı.

Nicholas Hurndall Smith, Oxford Corpus Christi Koleji’nde müzik eğitimi alan sanatçı, Opera Bölümü’nde ünlü eğitmen David Pollard ile çalıştı. Nicholas Smith, günümüzün en önemli Benjamin Britten solistlerinden biri olup, Times dergisinin Nicholas Smith’in uşak Arv’ının enfes minyatürü değerlendirmesiyle dünyaca ünlü tenorlar arasına katıldı.
Daily Telegraph’ta çıkan yumuşak sese sahip huzur verici keyifli bir tenor ve Financial Times gazetesindeki Mest edici ve samimi şarkı söyleme stiline sahip ses yorumlarıyla değerlendirilen Smith, Kristiansund’da Bach’ın Noel Oratoryosu’nu seslendirmiştir.Joy Smith, arp, flüt, piyano ve klavsen icracılığı üzerine eğitim aldı. Tam burslu olarak kabul edildiği Londra Trinity Müzik Koleji’nde birinci sınıf arpist ve Birleşik Krallık Arp Derneği Birincilik Ödülüyle mezun oldu. Layil Barr, Jerusalem Rubin Müzik Akademisi’nin Dorothy Stone ve Erken Müzik Gümüş Madalyası ödüllerini kazandı. Dünyanın pek çok yerine turneler gerçekleştirdi. Dünyaca tanınmış viol üstadı Jordi Savall’ın topluluklarından La Concert Des Nations ile birlikte birçok konser verdi.

Yorumlar

Taze haberler