Meyan, Tüm Müzik Marketlerde. 2011 in ilk albümü Meyan'dan geldi. Albümlerinde Sezen Aksu klasiklerinden Tükeneceğiz'in de güzel bir cover">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Meyan

6 Ocak 2011 00:00
Beklenen Albümüyle Meyan, Tüm Müzik Marketlerde.

2011 in ilk albümü Meyan'dan geldi. Albümlerinde Sezen Aksu klasiklerinden Tükeneceğiz'in de güzel bir cover versiyonuna yer veren grup, çıkış klibini de bu cover a çekti. Nefes ve Acı Aşk filmlerinin görüntü yönetmeni Vedat Özdemir'in yönetmenliğinde çekilen klibin kurgusu; Türkiye'nin en kaliteli dijital işlerinde imzası olan Office Project ekibi tarafından yapılıyor. Meyan'ın Tükeneceğiz videosu, önümüzdeki hafta içinde müzik kanallarındaki yerini alacak.

Jingle Box etiketiyle çıkan albüm, Record İstanbul ve Taşoda Stüdyolarında farklı ses mühendisleriyle kaydedildi. Albümün mixi, Ali Fehmi Turan tarafından Record İstanbul Stüdyolarında, Mastering ise Babajim İstanbul Stüdyolarında Pieter Snapper tarafından yapıldı.

Dört kişiden oluşan grupta, Ali Fehmi Turan (vokal-gitar), Birkan Nasuhoğlu (gitar), Hazar Aşçı (bas gitar) ve Athena dan tanıdığımız Turgay Gülaydın(davul) yer alıyor.

Bestelerinde hicaz makamına bolca yer veren Meyan'ın albümünde birbirinden özel 9 tane parça yer alıyor.

Parça Listesi
Hissi Beyan
Utandırdın
Gözün mü Kaldı?
Tükeneceğiz
Yaratmak Dert Değil Tanrı İçin
Beni Bırakırsan
Aşk'a
Kahpe Dünya
Outro (Y.D.D.T.İ.)

Parçaların tanıtım versiyonlarını dinlemek ve grup hakkında daha detaylı bilgi edinmek için grubun facebook sayfasını veya resmi web siteleri olan www.meyan.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler