Misill Donnovans Zaman: 15 Ocak 2011 Cumartesi - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:28,50 TL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Citizen Records Night @ Indigo - Taksim - İstanbul

12 Ocak 2011 00:00
Sahnede: Misill
Donnovans
Zaman: 15 Ocak 2011 Cumartesi - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:28,50 TL
Öğrenci:18,50 TL
Bilet: biletix.com

Citizen Records Night

Misill
DJ, graffiti sanatçısı, tasarımcı, yapımcı, güzel, tuhaf, yetenekli.
Yetenekleri saymakla bitmeyen iddialı isim Misil 15 Ocak’ta İndigo’da sevenleriyle buluşacak. Fransa’nın usta müzik eleştirmenleri tarafından müziği ‘devrim niteliğinde’ şeklinde adlandırılıyor. Fransız Devrimi 15 Ocak’ta İndigo’da yeniden canlanıyor. Bildiğiniz tüm müzik türlerini paramparça eden bu nükleer başlıklı kızı karşılamaya hazır olun.

Donnovans
Elektronik müziğin en popüler ismi Donovans 15 Ocak 2010 Cumartesi akşam İndigo’da sahne alacak.Henüz isim yapmamış Fransız rap gruplarının produktorlüğünü yapan David Said ve çok da profesyonel olmayan stüdyosunda deneysel müzik icra etmekle meşgul olan Nicolas Nekmouch güçlerini birleştirerek aşina olduğunuz Fransız melodilerini sonsuza kadar değiştirdiler.

Fransız elektro ikilisi Donovans, Nicolas Nekmouche & David Said tarafından kurulmuştur. Etkilendikleri sanatçılar arasında Demon, Skunk Anansie, Sebastian Tellier, Bob Sinclar bulunur. Dj setleri Moby, Adalet, Cassius, Digitalism, Simian Mobile Disco, MGMT gibi bir çok dünyaca ünlü isimler tarafından desteklendi.

Yorumlar

Taze haberler