Kurtalan Ekspres Zaman: 1 Şubat 2011 Salı - 22:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28,50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kurtalan Ekspres "Barış Manço Anma Gecesi" @ Indigo - Taksim - İstanbul

20 Ocak 2011 00:00
Sahnede: Kurtalan Ekspres
Zaman: 1 Şubat 2011 Salı - 22:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 28,50 TL
Bilet: biletix.com

- Etkinlik mekanına Kamera, Fotoğraf makinası her türlü kayıt cihazı kesinlikle alınmayacaktır.
- 18 yaş sınırı vardır.

"Barış Manço Anma Gecesi"
KURTALAN EKSPRES "Barış Manço anısına"

Ahmet Güvenç
Cihangir Akkuzu
Gür Akad
Bülent Güven

Kurtalan Ekspres 1 Şubat 1999 tarihinde kaybettiğimiz Barış Manço anısına sahne alıyor.

Uzun yıllar birlikte sahne aldıkları Barış Manço için düzenlenen anma gecesinde, aramızdan ayrılan sevgili Bahadır Akkuzu ve sevgili Cem Karaca için de şarkılar söylenecek.

Kurtalan Ekspres 35 yıllık marka hüviyetine sahip Türkiye'nin ilk rock gruplarından birisidir. Birçok beste ve düzenlemelere de imza atmış olan grup "Etnik Rock" akımının da yurtdışı temsilcilerinden sayılmaktadır..

Yeni formunun biçimlenmesi Kurtalan Ekspres'in kendi sound'una ve ruhuna uygun olan müzisyenlerin biraraya gelmesiyle daha da etkinleştirilmiştir, daha sert daha tavizsiz rock sounduna ulaşması grubun ağır toplarının kararıyla; rahmetli Bahadır Akkuzu, Ahmet Güvenç ve Cihangir Akkuzu'nun formatladığı biçimde "çekirdek 4'lü" oluşumuna tekrar ağırlık vermesinden ileri gelmektedir, bu ana fikre en uygun isimlerden Gür Akad ve Bülent Güven'in de katılımıyla hem 4'lü gurup hüviyetinin yeniden kazanılması hem tavizsiz Rock sound'unun Kurtalan Ekspres'in özlenen Sound'uyla kitlelerine eniden kazandırılmasından ibarettir.

Yorumlar

Taze haberler