Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

13. İstanbul Rock Festivali Demo Duyurusu

26 Ocak 2011 00:00
İTÜ Rock Kulübünün 25- 29 Nisan tarihlerinde bu sene 13.sini düzenlediği İstanbul Rock Festivali'nde sahne almak isteyen gruplar için başvurular başlamıştır. Başvurular için grup bilgilerinizle birlikte demonuzu en son 1 Mart 2011 tarihine kadar İTÜ Rock Kulübüne ulaştırmanız gerekmektedir. Demo Gönderen gruplar arasından seçici kurulunun seçeceği gruplar sahne almaya hak kazanacaktır.

Sahne almak isteyen gruplar için koşullar şu şekildedir:

· Demoların en geç 1 Mart 2011 tarihine kadar İTÜ Rock Kulübüne ulaştırılması gerekmektedir. Kayıtların gönderilebileceği posta adresi aşağıda belirtilmiştir. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.

· Kayıtlarla birlikte grup elemanlarının ad soyadları, grup hakkında kısa özgeçmiş, gruba ulaşabileceğimiz bir adet e-posta adresi ve telefon numarası gerekmektedir. Bu bilgileri eksik olan demolar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

· Seçici kurul kendi içinde önceden kararlaştırılmış kriterleri olan katılımcılar gibi amatör ruh ve profesyonel yaklaşıma sahip kişilerden oluşmaktadır.

· Beste grupları kesinlikle tercihimizdir.

· Kanal kayıt teknolojisinin yanıltıcılığı dolayısıyla herhangi bir hataya sebebiyet vermemek için hücum kayıtlar seçmelerde öncelikli olacaktır.

· Önemli olan jazz, punk ya da thrash müzik yapılması değil, yapılan müziğin kaliteli olmasıdır. Tarzı yüzünden hiçbir grup sıkıntı çekmemeli, başvurmaktan kaçınmamalıdır.

· Kayıtları bize ulaşan gruplar, kargoda yaşanan aksaklıklara önlem amacı ile bizden e-posta yoluyla kayıtlarının teslim alındığına dair haber alacaklardır. Bu nedenle kendisine e-posta göndermediğimiz grupların kayıtlarını tekrar göndermeleri önemle rica olunur.

· Gönderilen Demo CD'leri, grup seçilse de seçilmese de iade edilmeyecektir.

· Konser performansları 25-29 Nisan 2011'de açıkhavada yapılacaktır.

· Sorularınız için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Demolarınızı göndereceğiniz adres:
İTÜ Ayazağa Kampüsü Kültür ve Sanat Birliği Binası Rock Kulübü 34469, Sarıyer/İSTANBUL

Festival resmi sitesi: istanbulrockfestivali.com

Yorumlar

Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler