Volkan Hürsever Zaman: 12-02-2011 - 20:30 Mekan: İsim: ODTÜ KKM Kemal Kurdaş Salonu Şehir: Ankara Adres: Odtü Kültür Kongre Merkezi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Volkan Hürsever Quartet @ ODTÜ KKM Kemal Kurdaş Salonu - Ankara

1 Şubat 2011 00:00
Sahnede:
Volkan Hürsever
Zaman: 12-02-2011 - 20:30
Mekan:
İsim: ODTÜ KKM Kemal Kurdaş Salonu
Şehir: Ankara
Adres: Odtü Kültür Kongre Merkezi
Tarif:ODTÜ yerleşkesi şehir merkezine 7 km, havaalanına 45 km, otogara ise 4 km uzaklıkta bulunmaktadır. Yerleşke ile kent merkezi arasında ulasım, belediye otobüsü, dolmus ve taksi ile, sehirlerarası ulasım ise terminal binasındaki otobüs firmaları tarafindan sağlanmaktadır.

Fiyat: 1.Kategori:30,00 TL
2.Kategori:20,00 TL
3.Kategori:15,00 TL
4.Kategori:10,00 TL
Bilet: http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventid=8866&eventcity=0
--
14. Uluslararası Ankara Caz Festivali

Burçin Büke p
Engin Recepoğulları sax
Volkan Hürsever db
Volkan Öktem dr

Ülkemizin en iyi basçılarından Volkan Hürsever besteleri ve Hediye albümünün canlı performansıyla katılıyor festivale. Katkılarından dolayı British Airways e teşekkür ederiz. Volkan Hürsever 10 yıl süren klasik müzik eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi istanbul Devlet Konservatuarı Kontrbas Bölümü nü bitirdi. İlk caz teorisini derslerini neşet Ruacan dan aldı. Saksafoncu ve kompozitör Ricky Ford un kurduğu İstanbul Jazz Collective e katıldı. 9. Uluslararası İstanbul Caz Festivali nde Roy Haynes in Birds of a Feather projesinde, sahne aldıktan sonra grubun Avrupa turnesine katıldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi nde kontrbas dersleri verdi. Türk caz müzisyenlerinin yanı sıra Alan Harris, Laverne Buttler, Marion Cowings, Billy James, Harvey Thompson, Clifford Jarvis gibi önemli müzisyenlerle de çalıştı. Cazda ritmi ve akordu sağlayan kontrbas tınılarını ustalıkla duyuran Volkan Hürsever, akustik basın Türkiye deki ve dünyadaki yetkin temsilcilerinden biri. Burçin Büke ve Volkan Öktem ile birlikte 2009 da kaydettiği Hediye adlı albüm A.K Müzik tarafından yayımlandı.

Yorumlar

Taze haberler