Cem Köksal 4 yıl aradan sonra yeni projesi...">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Köksal'ın Yeni Albümü "Vigilante"nin İngilizce şarkılarında vokalleri Mats Leven (ex-Therion, Yngwie Malmsteen) üstlendi.

4 Şubat 2011 00:00

Türkiye’nin yetiştirdiği ve dünyada rock müzik platformunda önemli başarılara imza atan gitar virtüozu Cem Köksal 4 yıl aradan sonra yeni projesi... "Vigilante" ile sevenleriyle buluşuyor. Üç ayrı beş şarkılık EP şeklinde kısa aralıklarla piyasaya sürülecek olan konsept albüm "Vigilante"nin ilki için çalışmalar tamamlandı. EP üç İngilizce, iki Türkçe şarkıdan oluşuyor.

Daha önce Deep Purple ve Rainbow gibi grupların vokalistliğini üstlenmiş efsane rock müzisyeni Joe Lynn Turner ile çalışıp bir DVD ve canlı albüm kaydetmiş olan Cem Köksal “Vigilante” de yine dünya çapında bir yıldız ile yollarını birleştirdi. Therion, Yngwie Malmsteen gibi grup ve müzisyenlerin vokalistliğini yapan Mats Leven “Vigilante” albümündeki İngilizce parçaları seslendirdi. Türkçe parçalarda ise Cem Köksal halen canlı performanslarını beraber sürdürdüğü Mehmet Kaya ile çalıştı. Ekibin diğer üyeleri Çağatay Ateş (Bas Gitar), Bülent Güven (Klavye ve Gitar) ve Mert Alkaya’dan (Davul) oluşmaktadır. Albümde Nurhat Şensesli (Bas) ve Uğur Gülbaharlı’da (Klavye) performans sergilemiştir.

Yorumlar

Taze haberler