Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bas Atölyesi 2 @ Trio Müzik Atölyesi - Kadıköy İstanbul

25 Şubat 2011 00:00
Sahnede:
Zaman: 6 Mart 2011 Pazar - 15:00
Mekan: İsim: Trio Müzik Atölyesi
Semt: Kadıköy
Şehir: İstanbul
Adres: Caferağa Mah. Kadife Sok. No:27 K:3 D:5 Kadıköy/İstanbul
Tarif: Kadıköy Barlar Sokağında, Kahvebahane'nin en üst katındadır.
Fiyat: Ücretsizdir
--
Merhaba arkadaşlar Trio Müzik Atölyesi olarak gerçekleştirdiğimiz “Bas Atölyesi” etkinliğine kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlk atölyemizde tanışma ve swing gitarlarının siz bas gitaristlerle buluşmasını gerçekleştirmiştik. Sizlerden gelen olumlu tepkiler ve oluşan güzel dostluk ortamının bize vermiş olduğu mutluluk ile “Bas Atölyesi-2” etkinliğini 6 Mart 2011 Pazar günü gerçekleştirme kararı aldık.

Bas Atölyesi-2'de yine ilkinde olduğu gibi; tanışma, sohbet, ekipman deneme, tecrübe paylaşımları ve mini sahnemizde performansların yanında bir de workshop yapmayı planladık. Bu workshopta hepimizin zaman zaman başını ağrıtan “Evde Bas Gitar Kayıt Teknikleri” konusunu uygulamalı olarak ufak bir home studio ekipmanı ile gerçekleştireceğiz. Minimum bütçe ile oluşturulmuş bir kayıt sistemi ile optimum verimi arayacağız. Hazırlayacağımız sistem ile kayıt yaparken, kurulu olan ekran üzerinden tüm misafirler kayıt aşamalarını takip edebilecek.

Bas atölyesi 1 de olduğu gibi etkinliğe katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı kendi ekipmanlarıyla birlikte atölyemize bekliyoruz.

Trio Müzik Atölyesi

Yorumlar

Taze haberler