Hilary Kole Garry Dial Ozan Musluoğlu
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Hilary Kole Quartet @ İstanbul Jazz Center - Ortaköy - İstanbul

26 Şubat 2011 00:00
Sahnede: Hilary Kole
Garry Dial
Ozan Musluoğlu
Ediz Hafızoğlu
Zaman:
3 Mart 2011 Perşembe
4 Mart 2011 Cuma
5 Mart 2011 Cumartesi
9 Mart 2011 Çarşamba
10 Mart 2011 Perşembe
11 Mart 2011 Cuma
Mekan: İstanbul Jazz Center - Ortaköy - İstanbul
Fiyat: 1. Kategori - Bar Tam 39.50 TL
2. Kategori - Bar Öğrenci 28.50 TL
Bilet: biletix.com

Hilary Kole : Vokal
Garry Dial : Piyano
Ozan Musluoğlu : Bas
Ediz Hafızoğlu : Davul

Hilary Kole lead vocalist olarak sahnelediği Off-Broadway müzikallerinden \"Our Sinatra.\" (2000 MAC Award) ve \"Singing Astaire\" ile ödüller almıştır.

Hilary Kole’u New York Observer ‘ın yazarı Rex Reed \"Muzikal Harika\" olarak yorumlar. Hilary Kole müzik kariyerine Efsanevi Rainbow Room’da sahne alan en genç sanatçı ünvanı ile başlamıştır, hem sesi hem güzeliği ile çok ilgi çekmiştir. Daha sonra kariyerine Lincoln Center’da Jonathan Schwartz’ın \"American Songbook Seri \" konserlerinde Jonathan Schwartz ile sahne almış (2007), 2008 yılında Carnegie Hall’da Oscar Peterson anma konserlerine şarkı söylemiş, 2008 yılında Roy Thompson konser salonunda Quincy Jones, Herbie Hancock, and Nancy Wilson ile aynı sahneyi paylaşmıştır. Hilary Birdland,The Blue Note, Irıdium,The Jazz Standard gibi New York’un en önemli klüblerinde düzenli olarak sahne almaktadır.

Geçtiğimiz yıl Hilary Kole çok önemli caz pianistleri ile birlikte bir album kaydetti. Bu albümde Alan Broadbent, Lee Musiker, Dave Frishberg, Roger Kellaway, Tedd Firth, Houston Person, Harry Allen, Joel Frahm, Russell Malone, John Pizzarelli, Paul Meyers, Gene Bertoncini, Lewis Nash, Mark McLean, Paul Gill çaldılar.

Hilary Manhattan'ın Bill Clinton seçim kampanya partisi, Oprah Winfrey’in Ömür boyu başarı ödülü aldığı Emmy partisi gibi en önemli ve prestijli konserlerinde sahne almış çok önemli Amerikan caz kadın şarkıcıları arasındaki yerini almış bir sanatçıdır.

Yorumlar

Taze haberler