Junip Zaman: 5 Mart 2011 Cumartesi - 23:00 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta Tam:39.00 TL Öğrenci:33.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Junip @ Babylon - Taksim - İstanbul

1 Mart 2011 00:00
Sahnede: Junip
Zaman: 5 Mart 2011 Cumartesi - 23:00
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta Tam:39.00 TL
Öğrenci:33.50 TL
Bilet: biletix.com

Bu yıl ikincisi düzenlenen Nublu Jazz Festival’in en dikkat çekici konuklarından biri de İsveçli müzisyenler Tobias Winterkorn, Elias Araya ve solo projeleriyle yakından tanıdığımız ünlü folk sanatçısı José González’in projesi: Junip.

2005 yılında ilk EPlerini çıkaran grup, Jose Gonzales’in solo kariyerinin hızlı yükselişinden dolayı bir süre müziğe ara verdi. 5 sene sonrasında bu kadro tekrardan bir araya gelerek gecikmeli olarak ilk albümleri Fields’i 2010 senesinde yayınladı. Junip’in bu ilk albümü dinleyicilere iyi ki de bu kadar süre beklemişler dedirtiyor.

Gonzales’in kendine has, sakin ve esrarengiz vokali, Araya’nın sıra dışı ritimleri ve bir arada görmeye alışık olmadığımız folk-caz, psychedelic soul ve krautrock türlerden aldıkları ilhamla, Junip’in Kuzey fiyortlarına has o eşsiz, puslu ve melodik tarzı gerçekten de nefes kesiyor. Junip, Nublu Jazz Festival kapsamında 5 Mart gecesi çok özel bir performans için Babylon sahnesinde olacak.

Yorumlar

Taze haberler