Can Bonomo Zaman: 18 Mart 2011 Cuma - 22:00 Mekan: Roxy - Taksim - İstanbul Fiyat: 23.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Can Bonomo @ Roxy - Taksim - İstanbul

3 Mart 2011 00:00
Sahnede: Can Bonomo
Zaman: 18 Mart 2011 Cuma - 22:00
Mekan: Roxy - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23.50 TL
Bilet: biletix.com

Can Bonomo, "tek kişilik renkli bir kabare"ye benzetilen albümü "Meczup" un sabırsızlıkla beklenen performansıyla, 18 Mart 2011 Cuma akşamı dinleyicileri ile Roxy’de buluşuyor.

Yaklaşık iki yıllık hummalı bir hazırlıktan sonra 22 Ocak 2011’de ilk albümü "Meczup"u yayınlayan Can Bonomo, 18 Mart 2011 Cuma akşamı Roxy’de sahne alıyor! Can Bonomo'nun müzik macerası 8 yaşında komşuya özenip gitar çalmasıyla başladı. Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konser veren Bonomo, sonunda "Hazırım" diyerek ilk albümü için kolları sıvadı. Yoğun bir hazırlık sonrasında ise Ocak 2011’de ilk albümü "Meczup"u yayınladı. Müzikal yolculuğu boyunca The Shins, Wax Poetic, The Kinks, The Libertines ve The Beatles’dan etkilenen ve esinlenen Bonomo, deneysel rock ile pop-rock arasında kurduğu dengeyle dinleyicilere yeni bir müzik deneyimi sunuyor.

Bir yandan müzik çalışmaları diğer yandan televizyon dizi oyunculuğuyla son günlerde dikkatleri çeken Can Bonomo, Alaturka nağmelerden indie melodilere gezinen, zengin ve müzikal olarak çok renkli sahnesi ve10 kişilik orkestrası ile dinleyicilerinin kulakları için bir ziyafet sunmaya hazırlanıyor!

Yorumlar

Taze haberler