Efsun Zaman: 12 Mart 2011 Cumartesi - 22:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: 28.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Efsun @ Indigo - Taksim - İstanbul

4 Mart 2011 00:00
Sahnede: Efsun
Zaman: 12 Mart 2011 Cumartesi - 22:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: 28.50 TL
Bilet: biletix.com


İlk albümü Duy Sesimi ile sesini duyuran Efsun, dört yıl aradan sonra yeni albümü Sessiz Olmalıyım'ı ile müzikseverlerin karşısında. 12 Mart 2011 Cumartesi İndigo'da yapılacak olan Efsun'un albüm lansman konserinde eski ve yeni albümden parçalarını seslendirecek.Efsun, Yavaş yavaş şarkısında, aşkın büyülü doğası içinde kendini kaybeden, kimliğini sevdiği uğruna yok eden, ilişkide hem eksik hem de kırgın kalan tarafın dönüşümünü anlatıyor.Efsun'un büyülü sesi ve dramatik melodileri, bol gitarlı ve zengin armonileriyle, bizi rock sahnesinde görkemli bir sounda davet ediyor.

İlk albümünde, yaşama daha güvenli sulardan bakan Efsun, 2. albümünde gerek yaşamın can yakan yönlerinde, gerek aşkın kırgın öznesi olarak kendiyle yüzleşmekten çekinmiyor.

Efsun, aşkın tüm mevsimlerinden izler taşıyan şarkı sözlerinin yanında, yeni çağın dayattığı insanlık hallerini sorgulayan alternatif parçaların da yer aldığı Sessiz Olmalıyım albümüyle, kadın şarkı yazarları arasında güçlü bir soluk olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar

Taze haberler