Levent Yüksel Zaman: 17 Mart 2011 Perşembe - 21:30 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta:39.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Levent Yüksel Akustik @ Babylon - Taksim - İstanbul

8 Mart 2011 00:00
Sahnede: Levent Yüksel
Zaman: 17 Mart 2011 Perşembe - 21:30
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta:39.00 TL
Bilet: biletix.com

Renault Meganomani sponsorluğunda gerçekleşen Babylon Unplugged serisinin bu ayki konuğu Levent Yüksel. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Levent Yüksel müzik eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar’ında kontrbas bölümünde tamamladı.

Güçlü yorumu dışında, Türkiye’nin en iyi basçılarından da biri kabul edilen müzisyen şu ana kadar Sezen Aksu, Onno Tunç, Uzay Heparı, Bülent Ortaçgil ve daha birçok değerli isimle işbirliği yaptı. Türk pop tarihinin en sevilen albümlerinden biri kabul edilen Med-Cezir’i 1993 yılında yayınlayan Yüksel bu albümden çıkan Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk, Tuana, Kadınım, Med Cezir ve Uçurtma Bayramları gibi şarkılarla belleklere kazındı. Şu ana kadar 6 albüm yayınlayan Levent Yüksel, en sevilen şarkılarını akustik olarak yorumlayacağı Babylon Unplugged serisinde 17 Mart Perşembe akşamı izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Levent Yüksel: Vokal
Volkan Öktem: Davul
Ant Şimşek: Gitar
Hakan Maktav: Bas gitar
Cengiz Baltepe: Klavye
Cengiz Ercümer: Perküsyon

Yorumlar

Taze haberler