Deniz Kurtel Zaman: 11 Mart 2011 Cuma - 23:00 Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul Fiyat: Giriş Ücretsiz. Wolf+Lamb’in">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Deniz Kurtel @ Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul

10 Mart 2011 00:00
Sahnede: Deniz Kurtel
Zaman: 11 Mart 2011 Cuma - 23:00
Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul
Fiyat: Giriş Ücretsiz.

Wolf+Lamb’in kalesi New York Williamsburg’daki Marcy Hotel sakinlerinden Deniz Kurtel Mart ayinda Crosstown Rebels’dan cikacak ilk albumu Music Watching Over Me turu kapsaminda Vesvese ve Otto isbirligi ilk kez 11 Mart Cuma gecesi Istanbul’da, Otto Sofyali’da.
Hazirladigi interaktif enstelasyonlariyla Burningman, Communikey, Horizons, Love’s Secret Domain ve Rabbit Hole gibi sergi ve festivallere katilmis olan Deniz Kurtel, Turkiye’nin adini once yurt disinda duyurmayi basarmis ender yeni donem genc sanatcilarindan biri. 2003′te New York’a tasinmasinin ardindan Wolf+Lamb ile Marcy Hotel’de kesisen yollari Deniz’in muzik uretimi surecinin baslangici olarak gorulebilir. Wolf+Lamb’in 2005 yilindan bu yana geleneksellesen Marcy Hotel partilerinde Seth Troxler, Jamie Jones, Nicolas Jaar, Gadi Mizrahi gibi isimlerle muzigi paylasan Deniz ilk EP’si Whisper'i 2009′da Wolf+Lamb etiketiyle yayinladi. Ardindan Crosstown Rebels’tan 2010′da yayinlanan Yeah isimli EP’si ile tum gozleri uzerine cevirdi. Ayni sene Rebel Rave Tour’da Damian Lazarus, Jamie Jones, Seth Troxler gibi isimlerle turlayan Deniz yeni albumu Music Watching Over Me turu kapsaminda kendi parcalarindan olusan canli setiyle 11 Mart gecesi Otto Sofyali’da. Dinamo 103.8 ve Vesvese’den Kaan Duzarat (Shrimpy) geceyi saat 23:00′de baslatiyor.

Yorumlar

Taze haberler