Alp Ersönmez İmer Demirer Zaman: 16 Mart 2011 Çarşamba - 22:30 Mekan: Otto - Santral İstanbul -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Alp Ersönmez 'Cereyanlı' feat. İmer Demirer @ Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul

10 Mart 2011 00:00
Sahnede: Alp Ersönmez
İmer Demirer
Zaman: 16 Mart 2011 Çarşamba - 22:30
Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul
Fiyat: Giriş Ücretsiz.

Küçük Otto’da Alp Ersönmez ev sahipliğinde başlayan canlı performanslar hız kesmeden devam ediyor. Alp Ersönmez, Cereyanlı” projesi kapsamında her ay sahnede ünlü isimleri ağırlıyor.

Alp Ersönmez’e 16 Mart, Çarşamba gecesi ünlü trompetçi İmer Demirer eşlik ediyor.
Beşinci yaşını dolduran Asmalımescit’in yenilikçi mekanı Otto, Aralık ayı itibari ile mekanda canlı performanslar düzenliyor. Her ayın belirlenen Çarşamba gecelerinde Alp Ersönmez, bibirinden önemli isimleri Küçük Otto sahnesinde ağırlıyor. Bu performansların mart ayındaki konuğu Türk caz müziğinin en önemli tropmetçilerinden İmer Demirer.
Kangroove, Quartet Muartet, İstanbul Sessions gibi grupların ve Tarkan’ın bas gitaristi Alp Ersönmez, farklı müzik tarzlarındaki deneyimini ve müziğe olan dinamik bakış açısını “Cereyanlı” projesinde birleştiriyor. Müzisyenin, kendi bestelerinin jazzy house düzenlemelerini çaldığı, enerjisi yüksek projesinde İmer Demirer’i ağırlıyor.
16 Mart 2010, Çarşamba gecesi Küçük Otto sahnesinde Alp Ersönmez’e, saksafonda Engin Recepoğulları, klavyede Can Çankaya ve davulda Mert Önal eşlik ediyor.

Yorumlar

Taze haberler