Unkle Live Zaman: 26 Mart 2011 Cumartesi - 22:00 Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul Fiyat: Tam:69,50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Unkle Live @ Refresh The Venue - Maslak - İstanbul

14 Mart 2011 00:00
Sahnede: Unkle Live
Zaman: 26 Mart 2011 Cumartesi - 22:00
Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul
Fiyat: Tam:69,50 TL
Bilet: biletix.com

Sanatçı bir ailede doğan ve çocuk yaşta çello ile başladığı müzik kariyerine Oxford’un underground partilerinde Djlik yaparak devam eden James Lavelle’in okul yıllarındaki projesi UNKLE uzun yıllardır bir proje olmanın çok ötesinde. DJ Shadow prodüktörlüğündeki ilk albüm “Psyence Fiction” ile ortalığı kasıp kavurduğu 1998 yılından itibaren herbiri adeta birer yıldız karması olan ve deneysel çizgisinde farklı müzik tarzlarına uzandığı birbirinden başarılı albümleri; UNKLE’ı bir sonraki hamlesi hem dinleyici hem de müzik basını tarafından merakla beklenen çok özel bir yere koymuş oldu. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında bu kez dinleyicileri ile arayı çok uzun tutmadan paylaştığı “Where Did The Night Fall” isimli dördüncü albüm UNKLE’ın olgunluk döneminin adeta bir ispatı halinde. Yıllar geçtikçe genişleyen ve kemikleşen kadro 2010 yılı içerisinde UNKLE.LIVE olarak birçok festivalde önemli isimlerin üzerinde headliner olarak sahne aldı ve müziklerindeki elektronik altyapıyı güçlü grup performanslarıyla, şarkılardaki atmosferi sahne şovlarıyla güçlendiren grup izleyicilerden her zaman olduğu gibi tam puan aldı. Tüm dünyadan gelen yoğun istek üzerine UNKLE.LIVE performansları bu yıl da devam ediyor ve topluluk 2011 turnesi kapsamında ilk kez İstanbul’da da sahne almaya hazırlanıyor.

26 Mart akşamı Refresh the Venue’de yerlerini alacak olan dinleyiciler yıllardır bekledikleri konserde UNKLE’ın eşsiz müziğini en canlı haliyle dinleme fırsatını yakalayacaklar. Kurulduğu günden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiği konser serileriyle Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek Avea Escape to Music projesi kapsamında UNKLE, 26 Mart günü Refresh the Venue sahnesinde.
Sahne kadrosu:
James Lavelle – The Man
Pablo Clements – The Other Man
James Griffith – Multi-instrumentalist
Joel Cadbury – Multi-instrumentalist
Michael Lowry – Drums
Gavin Clark – Vocals

Yorumlar

Taze haberler