The Black Dahlia Murder Suicide Zaman: 23 Mayıs 2011 Pazartesi - 00:00 Mekan: Jolly Joker / Balans -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Black Dahlia Murder @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

16 Mart 2011 00:00
Sahnede: The Black Dahlia Murder
Suicide
Zaman: 23 Mayıs 2011 Pazartesi - 00:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

Geçtiğimiz günlerde 5. Stüdyo albümlerini yayınlamak üzere kayıtlara başladığını duyuran, Amerika’nın death metal dünyasına kazandırdığı en önemli gruplardan ''The Black Dahlia Murder'' 23 Mayıs 2011 Pazartesi gecesi Easternbull Entertainment organizasyonu ile İstanbul’a geliyor.

2001 yılında Detroit’te kurulan ''The Black Dahlia Murder'' bugüne kadar 4 albüm yayınladı ve bu albümlerden son 3 tanesi Amerikan Bağımsız Albümler Listesinde ilk 5’e girme başarısı gösterdi.

Çıktıkları turnelerde Cannibal Corpse, Hate Eternal, Carnifex, 3 Inches of Blood, Obscura ve daha birçok grupla birlikte çalan grubun 2009 yılında yayınladığı ''Majesty'' DVD’si Kataklysm, Vader, Despised Icon, Aborted, Born of Osiris gibi gruplarla çıktıkları Summer Slaughter turnesinden ve Children of Bodom ile gerçekleştirdikleri turneden görüntüler içeriyordu.

Ankara'nın Death Metal öncüsü SUICIDE gecenin bir diğer Sürprizi.

23 Mayıs gecesi The Black Dahlia Murder’a 1989 yılından bu yana ülkemizde death metal adına en kıymetli ürünleri sunan grupların başında gelen SUICIDE eşlik edecek. Yeni albümlerinin hazırlığına başlayan grup uzun bir aradan sonra bu önemli gecede İstanbul’da ki sevenlerinin karşısına çıkacak.

The Black Dahlia Murder Konseri Biletleri Satışta.

23 Mayıs Pazartesi günü Jolly Joker Balans'ta gerçekleşecek olan The Black Dahlia Murder konseri \"ön satış\" biletleri satışa sunuldu.

Sınırlı sayıda basılmış bu indirimli biletleri konserin ana sponsoru olan X4Tune mağazalarından ve çok kısa bir süre içinde de Biletix gişelerinden alabilirsiniz.

Ön Satış Biletleri: Sınırlı Sayıda / 30 TL
Normal Satış Biletleri: 40 TL
Kapıda: 45 TL



Bilet Satış Noktaları:

x4'tune Şaşkınbakkal:
Bağdat Caddesi No:392/1E Şaşkınbakkal

x4'tune Kadıköy:
Caferağa Mahallesi Sakız Sokak No: 8/A Kadıköy

Köstebek - Halep Pasajı / Taksim

Köstebek - Aznavur Pasajı / Taksim

Yorumlar

Taze haberler