Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

3. Marmara Üniversitesi Rock Günleri Başvuruları Başlamıştır.

20 Mart 2011 00:00

Bu sene 26-27-28 Nisan tarihlerinde Marmara Üniversitesi Rock Günleri adı altında üçüncüsü düzenlenecek olan etkinliğimizde çalmak üzere çeşitli amatör-yarı amatör ve profesyonel grupları ağırlayacağız. Performans şansı olacak grup sayısı yaklaşık 15 olacaktır.Rock günleri Göztepe kampüsündeki 125.yıl amfi tiyatrosunda gerçekleşecektir. Rock günleri 12:00 –17:00 saatleri arasında olacaktır. Katılacak grupların aşağıdaki şartnameyi en azından prensipte kabul etmiş olmaları zorunludur.

marmararock.net

1) Etkinliğimizin adı “Marmara Üniversitesi Rock Günleri” olsa da kaliteli müzik yapmayı bilen her grubun sahne alma şansı vardır. Tarz ya da tür kısıtlaması yoktur.

2) Gruplar başvurularını [email protected] adresine aşağıda ekte verilen formu doldurup,yapabilirler. Myspace açmamış ama elinde demosu olan bir grup varsa herhangi bir MRK yönetim kurulu üyesine demoyu teslim ederek seçmelere katılabilir.

3) Grupların demo kayıtlarının "Hücum Kayıt" olması tercihimizdir.

4) Seçmeler 8 Nisan Cuma akşamına kadar sürecektir. O vakitten itibaren yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

5) Headliner sistemi yoktur. En son çıkan grup günün ana grubu mantığı yoktur. Sıralama tamamıyla grubun çıkabileceği saat ve MRK yönetiminin uygun gördüğü saat mantığıyla olacaktır.

6) Etkinlikler herkese açıktır, eş dost getirilebilir.

7) Her grup performans saatinden en az yarım saat evvel kampüse gelmiş olmak zorundadır.

8) Ses sistemleri Rock Günlerinde MRK tarafından karşılanacak olup canavar bir sistem olmasına her zaman olduğu gibi özen gösterilmektedir.

9) Sahne alacak gruplar kampüse girerken kimlik bırakmak durumunda kalabilirler. Yanlarında ehliyet ya da nüfus kağıdı bulundurmaları rica olunur.

10) Grup seçildiği takdirde back vokal sayısı ve davul, gitar, klavye dışında farklı bir enstrumana sahiplerse bunları MRK yönetimine hatırlatmak zorundadır. Misal: çello, ney, keman, gayda vb.

11) Gruplara kulis ne yazık ki verilemeyecektir.

12) Performans esnasında grup T.C. yasalarınca suç teşkil eden herhangi bir harekette bulunursa MRK yönetimi performansı kesme ve grubu sahneden indirme hakkına sahiptir.

13) Kafa 1500 gelmek gibi bir hataya düşen grup olursa MRK yönetimi ekipmanın ehemmiyeti açısından sahneye çıkmamaları yönünde bir karara varma hakkına sahiptir.

Son iki maddenin yaşanmaması dileğiyle şimdiden tüm katılımcı arkadaşlara başarılar diliyor ve bu üç gün boyunca,geçen 2 yılda olduğu gibi Göztepe Kampüsümüzde canavar eğleneceğimizi hissediyoruz. Saygılar sevgiler...

NOT: Başvuru formu için butaya tıklayın. Başvuracak grupların formu doldurmaları mecburidir...

Yorumlar

Taze haberler