Piatango Zaman: 29 Mart 2011 Salı - 22:30 Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul Fiyat: 23.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Piatango - Piazzolla Project @ Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul

22 Mart 2011 00:00
Sahnede: Piatango
Zaman: 29 Mart 2011 Salı - 22:30
Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23.50 TL
Bilet: biletix.com

Piatango, 2007 yılında kurulmuş; modern Arjantin tangosunun yaratıcısı ünlü besteci Astor Piazzolla’nın eserlerini yorumlamak ve modern tango müziğinin Türkiye’deki icracısı olmak üzere bir araya gelmiştir. Piazzolla eserlerinin yanı sıra, Türk tangolarının Piazzolla yorumlarını; Piazzolla düzenlemelerine uygun etnik külturel eserler, film müzikleri ve ayni zamanda kendi özgün eserlerini sanatseverlere şimdiye kadar daha önce duymadıkları şekilde zengin orkestrasyon düzenlemelerle repertuarında sunmaktadır.

Piatango, yedi müzisyenden kurulu bir orkestradır. Gustavo Battistessa (Bandoneon), Burcu Bal (Keman), Başak Elkutlu (Viyola), Şirin Vatan (Viyolonsel), Ceyda Pirali (Piyano), Saltuk Tukur (Bas), Mine Berkay (Perküsyon).

Grup 2008 Nisan ayından bu yana İstanbul’da ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde; Duru Tiyatro, Nardis Jazz Club, Kanyon Milongası, Gitar Cafe, Naima Jazz Club, Oya-Bora ve Mısırlı Ahmet’in konuk olduğu Babylon Konseri, Hayal Kahvesi' Jazz Stop, Afyon Jazz festivali, Gap Genclik Festivali, üniversite konserleri gibi çok çeşitli mekanlarda performanslarda bulunmuştur.

Yorumlar

Taze haberler