Simavi Zaman: 8 Nisan 2011 Cuma - 21:30 Mekan: Salon - Şişhane - İstanbul Fiyat: Tam: 34.00 TL İndirimli: 17.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Simavi ''Memories Of You'' Albüm Lansman Konseri @ Salon - Şişhane - İstanbul

24 Mart 2011 00:00
Sahnede: Simavi
Zaman: 8 Nisan 2011 Cuma - 21:30
Mekan: Salon - Şişhane - İstanbul
Fiyat:
Tam: 34.00 TL
İndirimli: 17.00 TL
Bilet: biletix.com

Zaman asla yenik düşmeyen şarkılara getirdiği özgün yorumla New York Observer tarafından ''yeni Frank Sinatra'' olarak tanımlanan Simavi, ilk albümünün tanıtım konseriyle Salon'da.

Simavi, New York’s Lincoln Center, Florence Gould Hall, The Lighthouse gibi en prestijli konser salonlarında sahne aldı, seslendirdiği efsane şarkılarla hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturdu ve Amerika'da televizyon şovlarının aranılan yıldızlarından biri oldu. Özellikle New York ve Florida'da yoğun ilgi gören sanatçının EMI Türkiye etiketiyle yayımlanan Memories of You albümünde Quincy Jones, Johnny Mandel, Nelson Riddle, Billy May gibi ustaların düzenlemeleri yer alıyor. ''Fly Me To The Moon'', ''The Way You Look Tonight'', ''Love Looks So Well On You'', ''To The Ends Of The Earth'' ve ''Tell Her You Love Her'' gibi parçaların yer aldığı albümde sanatçıya 50 kişilik bir orkestra eşlik ediyor. Salon'da Simavi'yle klasikleri yeniden keşfetmeye davetlisiniz.

Yorumlar

Taze haberler