Cem Aksel,
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Magazin

    Drum&Bass Magazine 9. Sayısı Çıktı!

    25 Mart 2011 00:00
    Drum&Bass Magazine’in 9. sayısı çıktı! Drum&Bass Magazine’in Mart-Nisan sayısı müthiş röportajları ile dikkat çekiyor! Cem Aksel, Marcus Miller, Kamil Erdem ve Patrick Zambonin ile yapılmış özel röportajları keyifle okuyacaksınız.

    Bülent Akbay’dan “NAMM 2011” izlenimleri,
    Kağan Yıldız’dan “Efsanevi Kontrbasçılar”,
    Bilge Candan’dan “Polyritmik Çalışma”,
    Buket Doran’dan “Aralıklar”,
    Eylem Pelit’ten “Modlar”,
    Kerem Tüzün’den “MXR Bass Envelope Filter”,
    Myspace sayfalarında Ricochet ve Sakareller, “Bir Gevende Konseri” izlenimleri, Rock Okulu, Bas Fakültesi ve yeni ürünler bu sayıda bulacaklarınız arasında.

    Drum&Bass Magazine’e bu sayısında yazılarıyla katkıda bulunan isimler; Alpdoğan Türeci, Bilge Candan, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Tuncer, Cumhur Avcil, Derya Çebi, Emre Sert, Eray Aytimur, Eylem Pelit, Gürkan Özkan, İlker Özalp, Kağan Yıldız, Kerem Kırca, Kerem Tüzün, Mehmet Özen, Mert Ertunç, Oğuz Güner, Ozan Musluoğlu, Özgür Alim Sezer, Richard Laniepce, S. Mehmet Çağlar, Seçil Kuran, Selen Gülün, Serdar Barçın, Sunay Özgür ve Süheyl Ünver.

    Drum&Bass Magazine Monday Sessions@nublu

    Drum&Bass Monday Sessions etkinlikleri de devam ediyor.
    4 Nisan’da gerçekleştirilecek Drum&Bass Magazine Monday Sessions@nublu’nun bu ayki konsepti ''let's get lost: salute to Chat Baker and Hüseyin Alptekin''. Önden yine belgesel gösterimi, ardından Drum&Bass Orkestra'dan Chat Baker müzikleri ve gece geç saatlere kadar jam session 04 Nisan’da nublu’da.

    www.drumandbassmagazine.com

    Yorumlar

    Taze haberler