Yeni Türkü Bulutsuzluk Özlemi Zaman: 6 Mayıs 2011 Cuma - 19:00 Mekan: İsim: Boğaziçi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Türkü & Bulutsuzluk Özlemi @ Boğaziçi Spring Music Fest 2011 - Etiler - İstanbul

5 Nisan 2011 00:00
Sahnede:
Yeni Türkü
Bulutsuzluk Özlemi
Zaman: 6 Mayıs 2011 Cuma - 19:00
Mekan: İsim: Boğaziçi Üniversitesi - Etiler - İstanbul
Fiyat:
Bilet: Biletler çok yakında BÜMK standlarında ve Biletix'te!
--
Boğaziçi'ne bahar müziğin renkleriyle geliyor.
Boğaziçi'nin bahar müzik festivali "Boğaziçi Spring Music Fest" bu yıl ilk kez 5-8 Mayıs tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi'nde.

Boğaziçi Spring Music Fest 2011, ikinci gününde müzik dünyamızın 80’li yıllardan beri en önemli grupları arasında bulunan Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi’nin vereceği konserlerle gerçek anlamda bir müzik şölenine dönüşüyor!

Konserlerin açılışını Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü'nün son zamanlarda kendine geniş bir hayran kitlesi edinen, Be The Band yarışması finalisti grubu "Vera" yapacak.

Sonrasında ise ülkemizde çevre duyarlılığını ilk kez müzikle buluşturan, Sözlerimi Geri Alamam, Yaşamaya Mecbursun gibi şarkıları 7 den 70 e herkesin dilinde olan grup "Bulutsuzluk Özlemi", ölümsüz şarkılarını bu kez Boğaziçi'nde seslendirecek.

Gecenin son konserinde Yeni Türkü; Vira Vira, Aşk Yeniden,., Olmasa Mektubun, Fırtına, Telli Turna, Çember, Maskeli Balo, Bana Bir Masal Anlat Baba ve daha birçok efsaneleşmiş şarkısını sizlerle birlikte söyleyerek Boğaziçi'ne unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaçırmayın!

Biletler çok yakında BÜMK standlarında ve Biletix'te!

Yorumlar

Taze haberler