Gripin Zaman: 8 Nisan 2011 Cuma - 22:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: VIP - 89.00 TL Ayakta - 45.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gripin @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

5 Nisan 2011 00:00
Sahnede: Gripin
Zaman: 8 Nisan 2011 Cuma - 22:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: VIP - 89.00 TL
Ayakta - 45.00 TL
Bilet: biletix.com

Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, her açıdan kendi \"milat\"ları olarak tanımladıkları; söz, beste ve yorumlarıyla önceki albümlerine oranla daha olgun bir albüm olarak değerlendirdikleri 3. stüdyo albümleri \"M.S. 05 03 2010\"un çıkış şarkısı olan \"Durma Yağmur Durma\" ve ikinci video klibi \"Sen Gidiyorsun\" ile büyük beğeni toplayarak 2010 yılına damgasını vurdu.

Satış listelerinde ve dijital müzik platformlarında bir numaraya yerleşerek büyük ses getiren albümleri ile yurt içi ve yurt dışında sayısız konsere imza atan gripin; gerek üniversite konserleri ve belediye festivalleri, gerekse Erzurum Universiade 2011 Kış Olimpiyatları tanıtım konserleri kapsamında gerçekleştirdikleri Türkiye turnesinde on binlerce kişiye seslendiler.

Albümlerinin üçüncü video klibini \"Beş\" isimli şarkıya çeken gripin Jolly Joker Balans sahnesinde…

\"‘Education First’ sadece şirketimizin adı değil, aynı zamanda kurumsal tutkumuzdur\" diyen EF’liler de 20. yıllarını Gripin konseriyle kutluyor.

Yorumlar

Taze haberler