Özge Fışkın Zaman: 8 Nisan 2011 Cuma - 22:30 Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul Fiyat: 23.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Özge Fışkın: Başka Şarkılar @ Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul

6 Nisan 2011 00:00
Sahnede: Özge Fışkın
Zaman: 8 Nisan 2011 Cuma - 22:30
Mekan: Hayal Kahvesi - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23.50 TL
Bilet: biletix.com

Ankara doğumlu olan Özge Fışkın üniversite yıllarında kurduğu farklı müzik gruplarıyla cover şarkılar seslendirerek müzik yolculuğuna başladı. Bu gruplar içinde en uzun soluklu olanı Fender Blenders adlı grup oldu.

1998 yılından itibaren müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. İlk solo albümüne kadar Sertab Erener ve Levent Yüksel ile geri vokal olarak yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda konserde performans yaptı ve stüdyo çalışmalarında bulundu. 2000 yılında katıldığı Roxy müzik yarışmasında Mert Tünay ile birlikte jüri özel ödülü aldı. 2003 yılında Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında Sertab Erener’in birincilik kazandığı ekipte dansçı ve geri vokal olarak Türkiye’yi temsil etti.

2007 Mayıs ayında uzun süre üzerinde çalıştığı Kilitler adlı ilk solo albümünü id etiketiyle çıkardı. Albümde yer alan pek çok şarkının sözleri Özge Fışkın’a ait.

Yorumlar

Taze haberler