Nemrud Zaman: 14 Nisan 2011 Perşembe - 22:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - 23.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nemrud @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2011 00:00
Sahnede: Nemrud
Zaman: 14 Nisan 2011 Perşembe - 22:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - 23.00 TL
Bilet: biletix.com

Journey of The Shaman albümü ile Türkiye’de yapılan ilk konsept ''Progressive Rock'' albümüne imza atan ve albümleri 30 ülkede yayınlanan Nemrud, 14 Nisan Perşembe akşamı Bronx Pi Sahne’de.

2008 yılının sonlarına doğru profesyonel meslekleri müzisyenlik olmayan Mert Göçay(Gitar-Vokal), Aycan Sarı(Bas Gitar), Alpaslan Altun ve Adil Giyici tarafından İstanbul’da kurulmuş olan grup, Alpaslan Altun ve Adil Giyici’nin ayrılıp, Mert Alkaya(Davul)’nın ve Mert Topel’in katılması ile son halini aldı.

''Journey of The Shaman'' isimli albümleri Lirik Müzik etiketiyle müzik mağazalarındaki yerini aldıktan kısa bir süre sonra dünyanın en önemli ''Progressive Rock'' plak şirketlerinden Musea Records’dan gelen teklif üzerine albümün 30 ülkede yayınlanmasına Aralık ayı içerisinde başlandı.

Dünyadaki tüm Progressive Rock dinleyicilerini bir araya getiren, ‘progarchives.com’a, Siddhartha ve Nekropsi’den sonra Türkiye’den katılan üçüncü grup olan Nemrud, 14 Nisan Perşembe akşamı Bronx Pi Sahne’de.

Yorumlar

Taze haberler