DJ Cenk Erdem Zaman: 22 Nisan 2011 Cuma - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul 7. stüdyo albümü ''Femme Fatale'' ile Amerika’da">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Britney Spears: Femme Fatale Albümü @ Studio Live - Taksim - İstanbul

15 Nisan 2011 00:00
Sahnede: DJ Cenk Erdem
Zaman: 22 Nisan 2011 Cuma - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul

7. stüdyo albümü ''Femme Fatale'' ile Amerika’da piyasaya çıkar çıkmaz satış 1 numarası olarak yeniden zirveye oturan Britney Spears için İstanbul’da da bir kutlama düzenleniyor. Femme Fatale için Psikolog DJ Cenk Erdem ve Sony Music işbirliği ile 22 Nisan Cuma gecesi, Studio Live’da saat 22.00’da albüm lansman partisi gerçekleşiyor olacak.

Britney, albümün ilk single’ı ''Hold It Against Me'' ile tam 20 ülkenin dijital single listesinde 1 numaraya yerleşirken, yine Billboard Hot 100 listesine direkt 1 numaradan girmeyi başarmıştı. Gecede konuklara Britney ile ilgili sürpriz hediyeler var.

Femme Fatale
Britney’in yepyeni albümünde kariyerinin başından beri stüdyoda hep beraber olduğu hit makinesi Max Martin ile son dönemin en parlak prodüktörlerinden Dr. Luke iş başına geçiyor. U.S Weekly albüm için ''Britney şimdiye kadar yayınladığı en güçlü albümü çıkarıyor'' derken, Sony Music Türkiye albümü vitrinlere koydu bile.

Femme Fatale albümü her zaman olduğu gibi en çok konuşulan pop yıldızlarından biri olan Britney Spears’ı yine gündeme ve listelerin zirvesine taşırken, albüm dans müziği için yepyeni fikirlerle ortaya çıkıyor.

Twitter hesabı dünyada en çok takip edilen isimlerden biri olan sanatçı, albümüyle ilgili detayları hayranlarıyla paylaştığı hesabından ikinci single’ı ''Till The World Ends'' ile duyurmuştu! Radyolarda ve müzik kanallarında en çok istek alan şarkılardan biri olan bu şarkı Dr. Luke ve Max Martin prodüktörlüğündeki kaydedildi. Son olarak, Britney Spears ''V Magazine'' için verdiği röportajda albümle ilgili olarak şunları söylüyor: ''Femme Fatale açıklamaya gerek olmayan ve kendi kendini anlatan bir albüm. Femme Fatale ile sizi yerinizden kaldıracak ve dans ettirecek şarkıların olduğu bir dans albümü yapmak istedim…''

Britney Spears’ın ''Femme Fatale'' albümü şimdi müzik marketlerde.

''Femme Fatale'' Albüm İçerik:
1.Till The World Ends (Prodüktör: Dr. Luke, Max Martin & Billboard)
2. Hold It Against Me (Prodüktör: Dr. Luke, Max Martin & Billboard)
3.Inside Out (Prodüktör: Dr. Luke, Max Martin & Billboard)
4.I Wanna Go (Prodüktör: Max Martin & Shellback)
5.How I Roll (Prodüktör: Bloodshy, Henrik Jonback & Magnus)
6. (Drop Dead) Beautiful featuring Sabi (Prodüktör: Benny Blanco, Ammo, JMIKE & Billboard)
7.Seal It With A Kiss (Prodüktör: Dr. Luke, Max Martin & Dream Machine)
8.Big Fat Bass featuring will.i.am (Prodüktör: will.i.am)
9.Trouble For Me (Prodüktör: Fraser T Smith)
10.Trip To Your Heart (Prodüktör: Bloodshy, Henrik Jonback & Magnus)
11.Gasoline (Prodüktör: Dr. Luke & Benny Blanco)
12. Criminal (Prodüktör: Max Martin & Shellback) Delüks Versiyon (Nisan Ayı Sonunda Müzik Marketlerde.)
13. Up N’ Down (Prodüktör: Max Martin, Shellback & Oligee)
14. He About To Lose Me (Prodüktör: Rodney \"Darkchild\" Jerkins)
15. Selfish (Prodüktör: Stargate & Sandy Vee)16. Don't Keep Me Waiting (Prodüktör: Rodney \"Darkchild\" Jerkins)

Britney Spears
Henüz 18 yaşında çıkardığı İlk albümü Baby One More Time, 6 hafta satış bir numarası olan, Pop dahisi Max Martin’le çalışarak piyasaya çıkardığı ilk üç albümün üçüyle de piyasaya çıkar çıkmaz zirveye oturan Britney Spears, pop müzik dünyasında 2000’lerin en çok satan albümlerine imza attı. 2004 yılında albümü In the Zone ile yine büyük bir çıkış yakalarken, aynı albümün dans bir numarası Toxic’le yılın en iyi dans şarkısı Grammy’sini de aldı. Baby One More Time (1999) , Oops!...I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007) ve Circus (2008) albümlerinin her birinde multi - platinyum ödül kazanarak, en çok kazanan ve kazandıran kadın sanatçılardan biri. Şimdiye kadar 83 milyonluk toplam albüm satışıyla, müzik tarihinin son hiti. Evlilikleri, özel hayatı ve her tavrıyla paparazzilerin peşini bırakmadığı Britney, yeni albümü “Femme Fatale” ile yine satış bir numarası olarak, piyasaya çıkan 7 albümünden 6’sını zirveye taşımış oluyor.

Sanatçının albüm kutlaması Psikolog Dj Cenk Erdem ve Sony Music İşbirliği ile Beyoğlu, Studio Live’da 22 Nisan Cuma gecesi gerçekleştiriliyor.

Yorumlar

Taze haberler