Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Spears, Bono'yu Geri Çevirdi

7 Kasım 2004 00:00

Pop müziğin kaprisleriyle tanınan ismi Britney Spears, U2 topluluğunun solisti Bono Vox'a yaptığı ters davranışla İngiliz basınını kızdırdı.

Güzel ve bir o kadar da kaprisli şarkıcı Britney Spears'ın Bono Vox'un memleketi olan Dublin'deki konserine çocuklarıyla birlikte gelen rock müziğin efsane sesi, hiç beklemediği bir hareketle karşılaştı.

Çocuklarıyla birlikte kulise giden Bono, genç şarkıcı tarafından içeri alınmadı ve geri dönmek zorunda kaldı. Bono, bu davranışa üzülmesine rağmen tepki göstermeyerek kulisi terk etti.

Komik bir bahane

Kuliste bulunan görgü tanıkları olayı aktarırken Britney Spears'ın Bono ve ailesini çok üzdüğünü söyledi. Dört çocuğun da yüzlerinin asıldığını belirten görgü tanığı, "Britney Spears çok yorgun olduğunu bahane etti. Bu çok komik bir bahane. Rock müziğin Bono gibi bir efsanesiyle tanışmak onun için şeref olurdu" dedi.

Bu ne yorgunluk, bu ne parti!

Sayısız albüme imza atan, katıldığı yardım etkinlikleriyle hayranlık toplayan ve milyonlarca hayranı bulunan Bono'yu kapıdan çeviren Britney Spears, daha sonra sevgilisi genç aktör Colin Farrel ve arkadaşlarını kulise alarak eğlendi.

Aynı görgü tanıkları Farrell'ın "komşularının" bile kulise alındığını dile getirerek, "Komşuların yanında çocukları bile vardı ve Britney Spears'ın da keyfi yerindeydi" açıklamasında bulundular.

Yorumlar

  • enaayiiiii
    Üye
    sedamerve
    Tarih
    15 Kasım 2004 00:00
  • bu haber tarih oldu bazılarımızın takvimi geri kalmış
    Üye
    carettacaretta
    Tarih
    15 Kasım 2004 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler