The Gypsy Queens & Kings Zaman: 5 Mayıs 2011 Perşembe - 20:00 Mekan: Cemal Reşit Rey Konser Salonu - Harbiye - İstanbul Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Gypsy Queens & Kings @ Cemal Reşit Rey Konser Salonu - Harbiye - İstanbul

15 Nisan 2011 00:00
Sahnede: The Gypsy Queens & Kings
Zaman: 5 Mayıs 2011 Perşembe - 20:00
Mekan: Cemal Reşit Rey Konser Salonu - Harbiye - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori - 34.00 TL
2.Kategori - 28.50 TL
3.Kategori - 23.00 TL
4.Kategori - 17.00 TL
Bilet: biletix.com

The Gypsy Queens & Kings, beş farklı ülkeden yirmi müzisyenin eşsiz sesleri ve farklı enstrümantal yorumlarıyla dinleyicilerini büyülüyor.

Fanfare Ciocarlia ile son yıllarda sıra dışı bir başarı yakalamış olan efsanevi Gypsy Queens & Kings birçok salonda kapalı gişe dinleyicileriyle buluşmuş, 2007 yılında The Barbican performanslarının ardından ''Independent'', konserin bir mısrasının bile yılın konseri olmaya yeteceğini ifade etmiştir.

The Gypsy Queens & Kings, 2009-2010 yılından beri Makedon ''Çingenelerin Kraliçesi'' Esma Redzepova, Bulgar Jony Iliev, genç Rumen şarkıcı Florentina Sandu ve ünlü Rumba Gitano ekibi Kaloome ile beraber performanslarını sergiliyor. The Gypsy Queens & Kings’e yeni katılan pirinç üflemelilerden oluşan Mahala Rai Banda grubu da, bu şov için besteledikleri eserleriyle sahnede yerini alıyor.The Gypsy Queens & Kings, Çingene müziğinin ruhunu gözler önüne sererken, dinleyicilerine keyifli bir görsellik ile birlikte sıradışı ve eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Yorumlar

Taze haberler