Cumhur Avcil Zaman: 19 Mayıs 2011 Perşembe - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:23.00 TL Öğrenci:18.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cumhur Avcil "Lovesick" Albüm Lansman Konseri @ Ghetto - Taksim - İstanbul

21 Nisan 2011 00:00
Sahnede: Cumhur Avcil
Zaman: 19 Mayıs 2011 Perşembe - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:23.00 TL
Öğrenci:18.00 TL
Bilet: biletix.com

Çilekeş ile yayınladığı 3 stüdyo albümü, sayısız yurtiçi ve yurtdışı konseri, birçok \"En İyi Grup\" ve \"En İyi Albüm\" ödülü ile adından söz ettiren Cumhur Avcil, bu kez solo albümü ile 19 Mayıs Perşembe akşamı GHETTO sahnesinde. \"Lovesick\" albümünde yer alan konuk sanatçıların sahnede Cumhur Avcil'e eşlik edeceği konserde, İstanbul Dans Tiyatrosu da çok özel dans performanslarıyla yer alacak.

Tan Temel ve Sernaz Demirel, albüm için hazırladıkları koreografiler ile geceyi muhteşem bir müzik ve dans gösterisine dönüştürecekler. Katılımcılar, GHETTO içerisinde iki farklı salonda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek müzik ve dans performanslarını canlı video yayınları ile aynı anda izleyebilecekler.

Türkiye'de ilk defa eş zamanlı olarak yapılacak bu performanslar, sıkı müzik dinleyicilerinin yanı sıra modern dans severlere de unutulmaz anlar yaşatacak.

Yorumlar

Taze haberler