George Kollias georgekollias.com (http://www.georgekollias.com) Zaman: 29 Mayıs 2011 Pazar - 16:00 Mekan: Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

George Kollias (NILE) Drum Clinic @ Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul

25 Nisan 2011 00:00
Sahnede: George Kollias
georgekollias.com
Zaman: 29 Mayıs 2011 Pazar - 16:00
Mekan: Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 20.00 TL
Bilet: Stage Müzik (Kadıköy)
Zuhal Müzik Pro Shop (Tünel)
Zuhal Müzik Showroom (Tünel)
Hammer Müzik (Kadıköy)
Pena Müzik (Beşiktaş)
TNT Müzik (Kadıköy)
Gargamel (Kadıköy)

Derek Roddy, Kevin Talley, Dave Culross gibi Dünyanın en iyi ''Extreme Metal'' davulcuları arasında yer alan GEORGE KOLLIAS, bir Yunanlı olarak davuldaki üstün yetenekleri sayesinde dikkatleri çekmiş ve Amerikalı ünlü Death Metal grubu NILE’ın davulcusu olmayı başarmıştır.

Bir taraftan NILE’da çalarken aynı zamanda da Modern Music School’da Davul Eğitmeni olarak kariyerine devam eden GEORGE KOLLIAS, 2008 yılında ''Intense Metal Drumming'' isimli bir eğitim DVD’si çıkartmış, gördüğü büyük ilgi üzerine Dünyanın bir çok ülkesinde davul klinikleri vermek üzere davetler almaya başlamıştır. Youtube’da sergilediği videolar 3.5 Milyonun üzerinde insan tarafından izlenmiştir.



Ve şimdi ünlü davulcu GEORGE KOLLIAS, mini bir Avrupa turnesi kapsamında ülkemize geliyor! Kollias, bu klinik kapsamında, davul eğitimi ve çalma metotları üzerine interaktif bir program sunacak. Bunun yanı sıra Nile parçaları eşliğinde de insanüstü davulculuk performansını canlı canlı sergileyecektir!



Zuhal Müzik ve Pearl Davullarının değerli katkıları ile 15 Mayıs 2011 tarihinde Rock’ n Rolla Bar’da oldukça zevkli geçecek olan bu klinik herkes için olduğu gibi, davul hayranları için de çok özel, eğitici bir deneyim olacaktır.


Yorumlar

Taze haberler