Irina Kulikova Zaman: 17 Mayıs 2011 Salı - 20:00 Mekan: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Irina Kulikova @ Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul

6 Mayıs 2011 00:00
Sahnede: Irina Kulikova
Zaman: 17 Mayıs 2011 Salı - 20:00
Mekan: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul
Fiyat:
Tam 23.00 TL
Öğrenci 13.00 TL
Bilet: biletix.com

''Günümüzde çarpıcı tekniği olan pek çok yorumcu var. Ama bunların çok azı Irina Kulikova gibi kendine özgü, kişisel çalışıyla bizlere çok özel bir şey anlatabiliyor.''
Carlo Marchione

Aldığı pek çok prestijli ödül ve çok övülen önemli festival performanslarından dolayı, Irina Kulikova günümüzün en yetenekli klasik gitar yorumcularından biri olarak kabul edilmektedir.

Rusya’da, doğan sanatçı daha on iki yaşındayken Rusya’da ve Rusya dışında gala konserleri vermeye, festivallere katılmaya başladı. On dört yaşındayken Maurice Summerfield’in “Klasik Gitar, 1800’den Bu yana Evrimi, İcracıları, Kişilikleri” adlı kitapta yer aldı.

2008 yılında İtalya Michele Pittaluga, İspanya’da Guitarra Alhambra, Avusturya’da Forum Gitarre, Almanya’da Iserlohn ve Hollanda’da “Twents Gitaarfestival” Gitar Yarışmaları’nda 1.lik ödüllerini kazandı. Aynı yıl, yine Hollanda’da ''The Young Talent, Culture and Podium'' ödülüne layık görüldü.

Irina, Marco Tamayo, Carlo Marchione, Simone Fontanelli (modern müzik), Howard Penny (barok müzik) ve Hans Brüderl (barok lavta) gibi çok önemli müzisyenlerle çalıştı.

Kulikova 2008-2010 yılları arasında 15 farklı ülkeden konser ve masterclass davetleri aldı.

Program: Bach, Sor, Mertz, Mangore, Castelnuova-Tedesca, del Rey

Yorumlar

Taze haberler