The Villager Zaman: 14 Mayıs 2011 Cumartesi - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam 18.00 TL Öğrenci 13.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Villager @ Indigo - Taksim - İstanbul

6 Mayıs 2011 00:00
Sahnede: The Villager
Zaman: 14 Mayıs 2011 Cumartesi - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam 18.00 TL
Öğrenci 13.00 TL
Bilet: biletix.com

The Villager
Sertaç Kazan, Barış Keçecioğlu ve Semih Akay tarafından kurulan The Villager, kendi bestelerinden oluşan değişken müzik yapısıyla zaman zaman caz pop ve brit - rock tınılarına sahip olsalarda onları sadece indie olarak tanımlamak daha doğru olur. Elektronik armonilerin desteklediği akustik dokuyu kendine has atmosferinde buluşturan topluluk farklı duruşunu ortaya koyuyor. Yenilelenen kadrosuyla Cumartesi gecesi İndigo'da sizlerle olacak olan The Villager, pastoral vintage melodileri ve yeni nesil indie yorumuyla sahneye soluk aldıracak.

Vokal: Dilara Keskin, Sertaç Kazan
Bas Gitar: Muratcan Balçık
Gitar: Şafak Tanyeli
DJ: Semih Akay
Davul: Emre Elibol

Ser - Touch
2005 yılının en iyi çıkış yapan DJ'i seçilen Ser-touch; 2C, Club 14, Anjelique, China White gibi mekanlardaki resident DJ'lik görevlerinin ardından Secret Club müzik direktörü olarak görev yaptığı 2 sene içinde hayran kitlesinde muhteşem bir artış yakaladı. Ankara, Eskişehir, Çeşme ve Berlin'de , FG 93.7 turneleriyle Türkiye'nin dört bir yanında çalmış olan usta DJ, John Digweed öncesinde çaldığı warm-up setle de her saate uygun müziği en iyi şekilde çalabileceğini kanıtladı. 2011 ile beraber Massive Istanbul bünyesine katılan Ser-touch yepyeni projeleriyle önümüzdeki yıla damgasını vuracak.

Bora Öztürk
Eşsiz radyo programı ile Dub, trip-hop, nu-jazzfunk, psychedelic ambient electronica ve sinematik seslerin ana gövdeyi oluşturduğu, doğal titreşimlerini her pazartesi gece yarısından itibaren vızıldayan, arboretumunun en canlı ünitesi Organica, Bora Öztürk 'ün mütevazi seçkisi ile huzurlarınızda.

Yorumlar

Taze haberler