Chris Brown'un Billboard 200 listesine 1 numaradan giren 4. stüdyo albümü F.A.M.E. ilk haftasında 300.000'e yakın kopya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Chris Brown - F.A.M.E. (Deluxe Edition)

10 Mayıs 2011 00:00
Chris Brown'un Billboard 200 listesine 1 numaradan giren 4. stüdyo albümü F.A.M.E. ilk haftasında 300.000'e yakın kopya satarak rekor bir rakama ulaştı. Chris Brown'a Busta Rhymes ve Lil Wayne'nin eşlik ettiği, listelerin 1 numarası "Look At Me Now" şarkısının da yer aldığı "F.A.M.E." albümü hakkında Rolling Stone Dergisi farklı müzik türlerinden zevklere sahip herkese hitap eden bir albüm olarak bahsederken, Entertainment Weekly ise "F.A.M.E."in Chris Brown'un şimdiye kadarki en iyi albümü olduğunu belirtiyor.

Hayranlarının merakla beklediği F.A.M.E. albümü şimdi ve ilk kez ve deluxe versiyonu ile müzik marketlerdeki yerlerini alıyor. Sony Music etiketiyle yayınlanan albümün bu versiyonunda, standart versiyondan farklı olarak 5 yepyeni şarkının yer alıyor. Albümde sanatçıyla Justin Bieber, Ludacris, Timbaland, Lil Wayne ve Busta Rhymes gibi birbirinden ünlü R&B yıldızları eşlik ediyor.

Yorumlar

Taze haberler