Dalga Zaman: 19 Mayıs 2011 Perşembe - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta:23.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dalga @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

13 Mayıs 2011 00:00
Sahnede: Dalga
Zaman: 19 Mayıs 2011 Perşembe - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta:23.00 TL
Bilet: biletix.com

Albümdeki parçalardan ''Kal'' Çağan Irmak’ın, 2009 Montreal Film Festivalinde de gösterilen Karanlıktakiler filminde kullanıldı. Yine ''Kal''da Serkan Çağrı’nın ''ağlarcasına'' çaldığı klarnet karanlıktaki mum ışığını çağrıştırıyor.

Albüm kapağında gördüğümüz balığın orijinal hali ünlü ressam ve şair Bedri Rahmi Eyüboğlu’na ait. Art Work’e son şeklini ise Dalga’nın gitaristi Ahmet Tiryakioğlu verdi.

İlk klip ''Gel'' in çekimleri, Sultanahmet’te tarihi bir Osmanlı köşkünde yapıldı. Mine Erkmen, Derya Çelenoğlu ve Youtube’da bir milyonun üzerinde hit alan ''Bıktım Bıktım'' videosunun yaratıcı ve oyuncularından Anıl Berber’in yer aldığı klipte, sevgilisinin intiharı ile hayatı değişen bir gencin yaşadıkları, ters bir zaman akışıyla günümüzden geçmişe doğru anlatılıyor ve sevgilisini kaybettiği günde sonlanıyor. Çekimleri 4 gün süren ve Ahmet Tiryakioğlu tarafından yönetilen klip, Nikon D200 ve D300 fotoğraf makineleri ile çekilen yaklaşık 7000 kare fotoğrafın stop-motion animasyon tekniğiyle birleştirilmesiyle meydana getirildi.

Yorumlar

Taze haberler