Athena Ozan Doğulu Pamela Tarkan Zaman: 14">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Athena & Tarkan @ Koç Üniversitesi Bahar Şenliği - Sarıyer - İstanbul

13 Mayıs 2011 00:00
Sahnede:
Athena
Ozan Doğulu
Pamela
Tarkan
Zaman: 14 Mayıs 2011 Cumartesi - 12:00
Mekan: İsim: Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü
Semt: Sarıyer
Şehir: İstanbul
Adres: Rumelifeneri Yolu
Fiyat: Ayakta: 67.50 TL
Bilet: biletix.com
--
TARKAN bu sene Türkiye’deki ilk konseriyle Koç Üniversitesi’nde!

Koç Üniversitesi ''Sosyal Aktiviteler Kulübü'' tarafından düzenlenen yılın en renkli etkinliği Bahar Şenliği, 14 Mayıs Cumartesi sabahı başlıyor. Rumeli Feneri Kampusunda gerçekleşecek şenlik, üniversitelilere 15 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Festivalde ana sahnede Athena, Ozan Doğulu, Pamela ve megastar TARKAN canlı performansıyla sahne alacak.

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü’nün hayata geçirdiği Bahar Şenliği, 14 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampusu’nda düzenlenecek. Ünlü şarkıcılar, gruplar ve DJ’ lerin sahne alacağı, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunları ile ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.

Basın sponsorluğunu Powertürk’ün üstleneceği Bahar Şenliği’nin kapıları öğlen 12.00’da misafirlerine açılacak. Aynı zamanda ATV Safari Tur, Laser Tag, Bungee Jumping ve Karting ile beraber çok farklı ve güzel karnaval oyunları da katılımcılar ile buluşacak.

Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği, geçtiğimiz yıllarda 5300’ü biletli 6500’ün üzerinde kişiye ev sahipliği yaptı.

Etkinlik Programı

19.00 Pamela
20.45 Athena
22.30 TARKAN
00.30 OzanDogulu

Yorumlar

Taze haberler