Ambulans Depar Zaman: 27 Mayıs 2011 Cuma - 22:00 Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul Fiyat: 15TL (Bir yerli içki dahil) ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ambulans & Depar @ Pulp - Taksim - İstanbul

13 Mayıs 2011 00:00
Sahnede:
Ambulans
Depar
Zaman: 27 Mayıs 2011 Cuma - 22:00
Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul
Fiyat: 15TL (Bir yerli içki dahil)

Ambulans

Lise yıllarında tanışmış, farklı gruplarda ve projelerde beraber müzik yapmış 5 arkadaşın bir araya gelmesiyle oluşan Ambulans grubu yaklaşık bir sene önce kurulmuş olsa da temelleri çok önceden atılmıştı.
Grup üyelerinden solist Turan Sarıbay, Southampton Üniversitesi’nde müzik pazarlaması yüksek lisansı yaptığı sırada indie ve yeni rock’n roll akımının enerjisinden çok etkilendi, Türkiye’ye geldiği zamanlarda aklındaki fikirleri liseden okul arkadaşı olan daha önce farklı gruplarda beraber müzik yaptığı Zafer İpek ve Özgen Akçetin’le paylaştı.
Özgen Akçetin, Galatasaray ITM’de muzik teknolojisi eğitimi aldıktan sonra Sezen Aksu, İskender Paydaş, Emre Irmak, Ozan Çolakoğlu, Şebnem Ferah ve Tarkan gibi Türk pop ve rock müzik piyasasının önde gelen prodüktör ve sanatçılarıyla çalıştı.

Turan Saribay - Vokal
Ozgen Akcetin - Gitar, Vokal
Zafer Ipek - Gitar, Vokal
Baran Bekiroglu - Bas Gitar, Vokal
Safak Ezer - Davul


Depar

Depar, 2008 yılında Yeliz Üstadımız, Ferhat Üstün, Yeşim Kayman, Sefa Şenel tarafından kuruldu.

İlk bir yıllarını İstanbul’un çeşitli popüler mekanlarında neredeyse kesintisiz sahne alarak geçirdiler.
Kendi yazdıkları şarkılara vakit ayırmaya başladıklarında prodüktör Cenk Eroğlu ile tanıştılar ve böylece albüm kayıtları başladı.

Yaptıkları müziği pop rock ve hard rock arası gidip gelen, neşeli ve deli dolu bir melankoli olarak tarif eden grup bu tarzı Beyoğlu Rock olarak tanımlamaktan memnunluk duyuyor.
Onlara göre, o sokaklarda yaşanan, yaşanmış ve yaşanacak olan birbirine benzemez bir sürü hayattan sekip yüzlerine yansıyan duygular grubun müziğine de yön veriyor.

Kayıtlar sırasında Cenk Eroğlu’nun yanı sıra Arbak Dal gibi tanınmış ve tecrübeli müzisyenlerle de çalışma fırsatı bulan Depar grubu ilk albümünü gün ışığına çıkarmak için hazırlanıyor.
Vocs : Yeliz
Bass: Yeşim
R.Guitar: Ferhat
S.Guitar: Sefa
Drums / Record: Arbak Dal
Drums / Live: Emir Celt - Can Turfan

Yorumlar

Taze haberler