Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Guitar Hero Turnuvası @ Paranoid Cafe & Guitar Hero - Taksim - İstanbul

25 Mayıs 2011 00:00
Turnuva hakkında:

* Turnuva 28 -29 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenecek olup Hard Davul, Hard Elektro Gitar, Expert Davul, Expert Elektro Gitar olmak üzere 4 kategoride gerçekleşecektir.

* İsteyen herkes birden fazla kategoride yarışabilir.

* Elektro Gitar kapışmaları Head to Head yapılacak olup 2 yarışmacı aynı anda parçaları sonuna kadar çalacaktır. Davul yarışmacıları aynı anda, aynı şarkı ile farklı odalarda kapışacaklardır.

* Yarışmacı puanı; parçalar sonuna dek çalınacağından parça sonundaki toplam puan olarak geçerli olacaktır.

* Guitar Hero 5, Guitar Hero - The Legends of Rock, Guitar Hero - The world Tour, Guitar Hero - Warriors of Rock, Guitar Hero - Metallica, Guitar Hero - Smash Hits, Guitar Hero - Van Halen oyunlarının herhangi birinden 2 adet parça çalınacak olup beraberlik durumunda 3. parça çalınacaktır.

* Turnuva katılım ücreti her bir kategori için 15 TL olup her katılımcıya istediği bir zamanda ister kendi, isterse arkadaşlarıyla beraber 1 saat Guitar Hero oynama hakkı verilecektir.

* Turnuva birincilerine; 19 Haziran'da Küçükçiftlikpark'ta gerçekleşecek olan Sonisphere organizaysonu biletleri (4 kategori- 4 adet), turnuva ikincilerine ise 8 Temmuz'da TT Arena'da gerçekleşecek olan Bon Jovi konser biletleri (4 kategori- 4 adet) verilecektir. Turnuvada üçüncü olanlara ise özel baskı T-shirt hediye edilecektir. Ayrıca turnuva birinci ve ikincilerinin videoları sayfamızda yayınlanacaktır.

* Turnuva için son katılım tarihi 27 Mayıs 2011 Cuma günü saat 18:00'dir.Katılım için isterseniz kafemize uğrayarak isterseniz '' [email protected] '' adresine ad-soyad, enstrüman ile zorluk derecesi ve size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı belirten bir mail atarak da katılabilirsiniz.

* Şimdiden tüm Gitar Kahramanları'na başarılar dileriz...

Paranoid Cafe & Guitar Hero
Tel: 0531 390 57 13

Yorumlar

Taze haberler