Jehan Barbur Zaman: 16 Haziran 2011 Perşembe - 22:00 Mekan: Mask - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 23.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jehan Barbur @ Mask - Beyoğlu - İstanbul

30 Mayıs 2011 00:00
Sahnede: Jehan Barbur
Zaman: 16 Haziran 2011 Perşembe - 22:00
Mekan: Mask - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 23.00 TL
Bilet: biletix.com

Jehan Barbur ‘Hayat’ ile Devam Ediyor…

Jehan Barbur, 2009 yılında ‘Uyan’ isimli Ada Müzik’ten çıkan ilk albümüyle Türkiye müzik piyasasında kendine özgü bir alan açtığını müjdelemişti. Genç sanatçı şimdi, yine Ada Müzik’ten çıkan ikinci albümü ‘Hayat’ ile müziğe hız kesmeden devam ediyor.

Jehan Barbur’un prodüktörlüğünü üstlendiği bu albümde sanatçı masalsı bir akustik soundu paylaşıyor müzikseverlerle. Kısacası Barbur’un şarkıları sanatçının özel yorumuyla ‘Hayat’ buluyor.

Albümde Sarp Maden ile beraber yaptıkları ortak bir beste dışında diğer tüm şarkıların söz ve müzikleri yine Jehan Barbur’a ait. Yine Kemal Evrim Aslan, Cenk Erdoğan, Murat Çopur, Mert Önal, Kürşad Deniz, Erdal Akyol, Ferit Odman, Derin Bayhan, Sarp Maden, Ozan Musluoğlu, Uğur Akyürek gibi pek çok başarılı isim bu albümde yer alıyor.

‘Uyan’ ile iyi bir çıkış yakalayan Barbur, alternatif müzik kanallarında ‘Gidersen’, ‘Leyla’ ve ‘Neden’ parçalarıyla birkaç hafta üst üste Top 10 listelerinde birinciliği yakalamıştı.
Jehan Barbur, ‘Hayat’ ile devam diyor.

Yorumlar

Taze haberler