Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitar Dergisi 2. Sayısı Çıktı!

31 Mayıs 2011 00:00
Gitar Dergisi 2. sayısı ile raflarda!

Türkiye’nin ilk “Gitar Dergisi” ikinci sayısı ile yoluna devam ediyor.

Erman Dirikcan’ın editörlüğünde hazırlanan ve ilk sayının gördüğü yoğun ilgi ile ikinci sayısına yepyeni başlıklar eklenen dergide, gitar yapımında ağaç seçiminden pedal modifiyesine çeşitli teknik bilgiler, ürün analizleri, Musikmesse’den seçilenler, alışveriş listesi ve eğitim notaları yer alıyor. Bunların yanında Önder Focan, Sarp Maden, Ant Şimşek, Okan Ersan, Kerem Türkaydın, Çağlayan Yıldız, Orhan Yolsal, Eren Gümrükçüoğlu, Selim Sayarı, Murat Usanmaz, Bora Çeliker ve Şinasi Celayiroğlu, yazıları ile ikinci sayıda tekrar okuyucuları ile buluşuyor.

ESP’nin Metoboy adıyla Haziran ayında piyasaya süreceği gitar ile Metin Türkcan’ın öyküsü ve caz fusion dalında önemli başarılara imza atmış olan gitarist Okan Ersan söyleşisi ise ikinci sayıya özel olan bölümler.
Ayrıca, caz gitar dünyasının büyüklerinden Mike Stern, rock fusion alanında son yıllarda adı çok konuşulan gitarist Guthrie Govan ve de klasik gitarın önemli isimlerinden Katona ikizleri ile yapılan röportajları da es geçmeyin.

Gitar Dergisi’nin Mayıs-Haziran sayısına birçok şehirdeki önemli satış noktalarından, müzik mağazalarından, kitabevleri ve D&R mağazalarından ulaşabilirsiniz.

www.gitardergisi.com

Yorumlar

Taze haberler