Feyza Eren Zaman: 15 Haziran 2011 Çarşamba - 20:00 Mekan: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 23.00 TL Öğrenci: 13.00">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Feyza Eren Quartet @ Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul

2 Haziran 2011 00:00
Sahnede: Feyza Eren
Zaman: 15 Haziran 2011 Çarşamba - 20:00
Mekan: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 23.00 TL
Öğrenci: 13.00 TL
Bilet:

Feyza Eren (vokal)
Kaan Mete (gitar)
Emrah Kaptan (elektrik bas)
Deniz Dündar (davul)

\"Bu CD sadece Feyza'nın sesinin zerafetini değil aynı zamanda ona eşlik eden mükemmel Türk müzisyenlerini de keşfetmenize yol açıyor.\" Francesco Martinelli (Allaboutjazz.com)

\"Feyza Eren, Mildred Bailey ve Lee Wiley'in açıksözlülüğüne sahip yetenekte bir şarkıcı olduğunu ortaya koyuyor. Feyza, caz şarkıcısı etiketi taşımaktan çok, caz söyleyen biri.\" Paul Haines, CODA, The Journal of Jazz and Improvized Music 2001-2002

Amerika doğumlu, Missouri-Columbia Üniversitesi Basın-Yayın/Radyo-Tv mezunu olan sanatçı, 8 yıl klasik keman eğitimi gördü, müzikallerde ve tiyatro oyunlarında oynadı.
Yurtiçi ve yurt dışı birçok caz festivalinde konserler verdi. Bunun yanında Ricky Ford Orkestrası ile Fransa'da \"Val de Jazz\" festivaline davet edildi ve aynı orkestra ile Paris'te Lionel Hampton Jazz kulübünde sahne aldı. 2000 yılında, Emin Fındıkoğlu'nun müzik prodüktörlüğünü yaptığı \"I'm New\" adlı solo albümünü yayınladı.

Yorumlar

Taze haberler