Kubilay Kan Zaman: 8 Haziran 2011 Çarşamba - 22:00 Mekan: İsim: Wisteria Restaurant Semt: Galata,Beyoğlu Şehir: İstanbul Adres: Bereketzade">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kubilay Kan @ Wisteria Restaurant - Galata - Beyoğlu

6 Haziran 2011 00:00
Sahnede: Kubilay Kan
Zaman: 8 Haziran 2011 Çarşamba - 22:00
Mekan:
İsim: Wisteria Restaurant
Semt: Galata,Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Adres: Bereketzade Mahallesi Galata Kulesi Sokak No:14 Beyoğlu
--
KUBİLAY KAN, Akustik performansı ile, 8 Haziran Çarşamba akşamı
Saat 22.00' de, Wisteria Restaurant' ta sizlerle...

Piyano, Solist : Kubilay Kan
Keman : Mutlu Ödemiş

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Nefesli Sazlar lisans bölümünü 1995 yılında başarıyla bitiren Kubilay Kan, Prof. Aydın Esen' den caz dersleri aldı. Yine aynı dönemde Wynton Marsalis, Herlin Riley, Scott Henderson gibi daha pekçok caz müzisyenleriyle “jam-session” ortamında aynı sahneyi paylaştı.
1998 yılında Fransız hükümetinin vermiş olduğu bursla Strasbourg' ta Fransız müzisyenler ile çalışmalar yaparak konser albümü çıkaran Kubilay Kan, ülkesini şarkıcı-piyanist-besteci-aranjör olarak Fransa 'da başarı ile temsil etti. Öğrenimine 1999 yılında kendi besteleriyle katıldığı Berklee College of Music okulunun Paris 'te açmış olduğu dinletide, özel ‘European Scholarship For International Students’ bursunu alarak Amerika’daki Berklee College Of Music ‘de ‘Music Production and Contemporary Writing’ bölümüne girmeye hak kazandı.
2002 yılında ülkemize dönen sanatçı, farklı konseptlerdeki orkestralarıyla birlikte geniş ve çeşitli müzik türlerinden oluşan ‘World Music’ repertuarıyla Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerinde Yabancı ve Türkçe pop, müzikal, jazz, latin, salsa ve cha cha tarzlarında parçaları vokal ve enstrümantal formatlarda yorumladığı programlar sunmaktadır.

http://wisteriaistanbul.com/wp/

Rez. 0212 252 72 15 -16
0212 252 72 18

Yorumlar

Taze haberler