Babazula Zaman: 7 Haziran 2011 Salı - 22:00 Mekan: If Performance Hall - Kavaklıdere - Ankara Fiyat: 15 TL +1 Yerli İçecek Bilet: mybilet.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Babazula @ If Performance Hall - Kavaklıdere - Ankara

7 Haziran 2011 00:00
Sahnede: Babazula
Zaman: 7 Haziran 2011 Salı - 22:00
Mekan: If Performance Hall - Kavaklıdere - Ankara
Fiyat: 15 TL +1 Yerli İçecek
Bilet: mybilet.com

1996 yılında Levent Akman (vurmalı çalgılar, ritm makinaları, oyuncaklar), Murat Ertel (saz ve telli çalgılar, ses) ve Emre Onel (darbuka, sampler) tarafından İstanbul da kuruldu. Geleneksel Türk müzik aletlerinin kullanımını elektronik öğelerle birleştiren grup, değişik bir tını yaratarak Türk Halk Müziği ne yepyeni bir soluk getirmiştir. Kayıdı alınan doğal seslerin, çalınan akustik ve elektrikli, geleneksel ve modern müzik aletlerinin çeşitli elektronik efektlerle zenginleştirilmesi Baba Zula müziği nin temelini oluşturmaktadır.

Müziği oluşturan tema, makam, usul ve ses gibi öğelerden biri veya birkaçının, kayıt ve prova yoluyla belirlenmesi ile doğaçlama yapmaya başlayan grup, bu yöntemi Saptanmış Doğaçlama kavramı altında, görselliğe de özel bir önem vererek konser, film, tiyatro ve albümlerine taşımıştır. Canlı etkinliklerde çekirdek kadroya eklenen elemanlar tarafından hazırlanan video, dia ve film gibi unsurların kullanımına da ağırlık vermektedir.

Albüm Tanıtım Konseri Gece Kondu
Murat Ertel elektro saz, vokal
Levent Akman elektronik sesler, kaşık, def
Cosar Kamçı darbuka
Elana Hristova vokal, geri vokal
Bahar Sarah ile Umi Deniz dans performans

Yorumlar

Taze haberler