Sapan Les Males Propres Zaman: 16 Haziran 2011 Perşembe - 21:00 Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Sapan & Les Males Propres @ Peyote - Taksim - İstanbul

15 Haziran 2011 00:00
Sahnede: Sapan
Les Males Propres
Zaman: 16 Haziran 2011 Perşembe - 21:00
Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz.

Sapan

Uzun bir geçmişe sahip olan Sapan, 2009 yılının sonuna doğru yeni bir hüviyet kazanmıştır. Baykal Ada (vokal, gitar) ve Hikmet Altınyıldız (davul) ikilisine Cihan Deniz’in (bas) dâhil olmasıyla altyapıyı oturtan grup, son olarak Ege Okakın’ın (Synth) katılımıyla müziğine yeni renkler katma peşinde. Beste çalışmalarını sürdüren Sapan, Dogzstar ve Peyote gibi mekânlarda sahne almış, müziğini geniş kitlelere duyurmayı umut etmektedir

Sapan has taken its latest shape in January 2010 with members Baykal Ada (Guitar, Vox), Cihan Deniz (Bass) and Hikmet Altınyıldız (Drums); and is staing near to the indie approach of making music; that is melancoholic and hopeful at the same time.

http://www.myspace.com/sapanonline

Les Males Propres

Grup, 2007 yılında Brüksel’de, bir jam session sırasında kurulmuştur. Gaspard Ledune (gitar), Thibault Hecord (bas), Yağız Ekren (davul) ile Gaspard Manesse (vokal-saksofon) arasındaki uyum, grubun 2 ay gibi kısa bir sürecin hemen ardından sahne almasını sağlamıştır. Les Males Propres bize, Ska ritimleri jazzy gitar riffleri ve çarpıcı sözlerler harmanlanmış şen ve çarpıcı bir müzik sunuyor. Brüksel ve Fransa’da birçok cafe-bar ve festivalde sahne alan grup, ilk defa Türkiye’ye gelmektedir.

www.myspace.com/lesmalespropres

Yorumlar

Taze haberler