Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

"JAmZZ" Genç Yetenekler Yarışması

16 Haziran 2011 00:00
Gençler, ustalarla birlikte...

İşte beklediğin fırsat geldi. Şimdi tüm yeteneklerini sergile ve yaratıcılığını ortaya çıkar. Çünkü bu festivalde sahnedesin, cazın ustalarıyla birliktesin. Eğer "Ben bu işte iyiyim" diyorsan, çaldığın enstrüman veya vokal kaydını hemen gönder, sen de Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması'na katıl. Ustalarla aynı sahnede, Akbank 21. Caz Festivali'nde jam session yapma şansını yakala, herkes kim olduğunu görsün. Sen de Akbank Caz Festivali’nin bir parçası ol ve müzik kariyerinde dev bir adım at.

Son Katılım: 15 Eylül 2011 Perşembe
Detaylı Bilgi: www.akbankcaz.com

Bu yıl 21'nci yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali, ilk kez düzenlecek "JAmZZ" Genç Yetenekler Yarışması ile amatör caz müzisyenlerini, profesyonel caz sanatçılarıyla sahnede buluşturuyor.

Akbank 21. Caz Festivali'nin bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek sürprizlerinden biri de: "JAmZZ" Genç Yetenekler Yarışması.

Daha önce bir müzik kariyeri olmayan, 30 yaşını aşmamış amatör genç yeteneklere, Festival'in bir parçası olma ve profesyonel sanatçılarla birlikte sahneye çıkma imkanı sunan projeye katılmak isteyen adaylar, 1 Haziran - 15 Eylül tarihleri arası bireysel başvurularını yapabilirler. "Nefesli", "Vurmalı", "Telli", "Tuşlu" ve "Vokal" olmak üzere beş ayrı kategoride başvuruların alınacağı projenin ön elemesi için, adayların, hazırladıkları iki performansına yer veren bir adet demo CD, kısa öz geçmişleri ve müzik tarzını anlatan ön yazısı ve bir fotoğrafı ile en geç 15 Eylül 2011 Perşembe günü'ne kadar Akbank Sanat Beyoğlu adresine Akbank Caz Festivali/Jamzz konu başlığı ile ulaştırmaları gerekiyor.

Ön eleme sonrası jüri heyeti tarafından belirlenen, "en iyi performans", "en iyi doğaçlama" ve "en iyi yorum" kategorilerinde dereceye girenlerle bir atölye çalışması yapılacak ve yetenekli genç cazcılar Akbank 21. Caz Festivali kapsamında profesyonel cazcılar ile halka açık olarak gerçekleştirilecek JAmZZ'da sahne alacak.

21. Akbank Caz Festivali programı Eylül ayında açıklanacaktır.

Yorumlar

Taze haberler